23948sdkhjf

Vi forhandler KITO ERIKKILA hos Carl Stahl A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carl Stahl A/S

Vi har i samarbejde med Dansk træ emballage hjulpet med et nyt anlæg, til de tunge løft for medarbejderne i produktionen. Anlægget blev leveret, monteret og bliver nu brugt til de daglige løft.

Der er forsat travlhed hos DTE Dansk Træemballage A/S, hvilket har resulteret i øget aktivitet. Derfor besluttede de sig for at investere i et nyt anlæg til at aflaste de tunge løft for medarbejderne i produktionen.
Derfor har de haft besøg af Carl Stahl som anbefalede en løsning gennem Kito Erikkila.
Igennem god dialog med kunden, samt god sparring gennem længere tid fandt vi sammen frem til den rette løsning hos Dansk Træemballage. Løsningen blev dette 1000Kg anlæg, med et spænd på 6 meter og en bredde på 12 meter.
Dog var det trængt med pladsen, og derfor faldt valget naturligt på Kito Erikkilas opløftet løbekat, som giver helt op til 30-40 Cm ekstra løftehøjde.

Kito Erikkila har en bred vifte af løsninger inden for kraner og tunge løft, om det skal være enkelt-travers, dobbelt-travers eller et større anlæg. Erikkila kan konfigureres efter jeres specifikke behov og monteres og serviceres af vores egne montører.
Husk vi altid står klar med en ny løsning, om det er travers, søjle eller vægsvingkraner.

Du kan læse mere om kraner på vores hjemmeside her

Vil du vide mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefonen +45 76 24 02 34 eller på mail salg@carlstahl.com
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carl Stahl A/S

Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Danmark
Carl Stahl A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062