23948sdkhjf

Mød en ny Kirkholmer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kirkholm Maskiningeniører A/S

Senior Ingeniør Christian Bovenkamp er netop startet hos Kirkholm i Skanderborg. Christian er specialist inden for design og beregninger af strukturelle komponenter, og han styrker Kirkholms hold af eksperter inden for strukturelberegning i ANSYS.

I sit tidligere virke har Christian stor erfaring fra vindmølleindustrien, hvor han har arbejdet med design af strukturelle komponenter til vindmøller som f.eks. nacelle og vindmølletårne.
 
Faktisk har Christian altid vidst, at han ville være ingeniør. Som han fortæller: ”Når sandheden skal frem, stod valget mellem pilot og ingeniør, men da mine øjne ikke var helt perfekte nok til en karriere som F16 pilot, blev det ingeniør. ”
 
Når valget nu er faldet på Kirkholm, skyldes det flere ting. For det første var Christian allerede ven af huset, og da Nicolai Tolstrup spurgte Christian om han evt. kendte en kandidat til stillingen, var han ikke sen til at foreslå sig selv.
 
”Jeg kan godt lide, at der ikke er så langt til beslutningerne, en virksomhed som Kirkholm er overskuelig, man kan ikke gemme sig og man bliver ikke glemt” siger Christian, og fortsætter ”nærheden, de afvekslende opgaver og mødet med mange forskellige brancher finder jeg er spændende, man kommer lidt uden for sin komfort zone, det er ikke altid bare business as usual.”
 
Det trækker også, at Kirkholm ikke blot er et traditionelt ”vikarhus” som kun udlejer ingeniører, der skal dække et akut opstået ressourcebehov. Kirkholm er en virksomhed, der stiller med team af maskiningeniører til at løse hele projekter. Og specialister på det mekaniske område, når der er behov for særlige kompetencer, som kundevirksomhederne ikke selv råder over. Her passer Christians speciale indenfor strukturel beregning i f.eks. ANSYS perfekt ind.
 
Privat er Christian en aktiv del af en familie med kæreste og 4 sammenbragte børn, ivrig løber, mest for velværets skyld, og ikke mindst glad for at skrue på den gamle VW Boble som står i garagen.
 
Du kan møde Christian på vores Skanderborg kontor, når han ikke lige er ude på en opgave hos en af vores kunder.
 
Har du en opgave som du mener Christian eller en anden af vores højt kvalificerede ingeniører kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte Nicolai Tolstrup på 29 72 94 30

Besøg også www.kirkholm.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kirkholm Maskiningeniører A/S

Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg
Danmark
Kirkholm Maskiningeniører A/S

Send til en kollega

0.078