23948sdkhjf

Zero-Max introducerer ny VRT ™ Variable Ratio Transmission

| Medlemsnyhed | Indrykket af Zero-Max A/S

Zero-Max A/S introducerer den nye VRT ™ med variabel gearing. Den er er designet, så den sikrer nøjagtige og ensartede påføringshastigheder til blandt andet sånings- og gødningsudstyr.

Zero-Max A/S introducerer den nye VRT ™ med variabel gearing. Den er er designet, så den sikrer nøjagtige og ensartede påføringshastigheder til blandt andet sånings- og gødningsudstyr.

Vores VRT opfylder alle præstationskravene til nutidens landbrugsmaskiner. Zero-Max VRT er den ideelle forbindelse mellem styresystemet og den mekaniske frø- og gødningsfordelingsmekanisme. Vores VRT er med til at sikre en nøjagtig såning og gødning, selv når maskinens kørehastighed ændres.

Fremragende Zero-Max VRT-funktioner:

·         Justerbar for at opnå det nøjagtige ønskede gearing.

·         Gearingen kan justeres, når der holdes stille, eller når det køres.

·         Foretager let, hurtigt og præcist hastighedsjusteringer.

·         Variabel gearing eller drift med fast gearing.

·         Hastigheds og drejningsmoment kan udvides ved hjælp af kæde og tandhjul på VRT-akslerne.

Applikationer inkluderer luftsåmaskiner, pneumatiske såmaskiner, plantning af dækafgrøder, pleje af græsplæner og mere.

Vores VTR er konstrueret, så den er modstandsdygtig overfor jord og snavs. Zero-Max VRT-transmission er præ-smurt og modstår de hårdeste miljøer og klimaer. Vores VRT er designet til pålidelig drift med minimal eller slet ingen vedligeholdelse.

Fås i to størrelser, der hver har indgangshastighed 0-300 omdr. /min. Og et gearingsområde mellem 0 til 0,25: 1 mellem output og inputhastighed. VRT-150 er bedømt til 16,94-Nm drejningsmomentværdi med VRT-300 bedømt til 33,89-Nm. Begge størrelser fås med indgangs- og udgangsaksler på samme side eller modsatte side af huset. Vores VRT fås også hvor udgangsakslens rotation er i retning med eller mod uret og med en række forskellige styringsmuligheder. Specielle designs er tilgængelige.

Zero-Max har mere end 70 års erfaring med at designe og fremstille drev med justerbar hastighed. De er enkle at håndtere, installere og betjene. For mere information om denne nyeste model Zero-Max VRT-transmissioner med variabel gearing, ring til Zero Max A/S på 86 81 22 88. Yderligere oplysninger kan også findes på vores hjemmeside på: www.zero-max.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Zero-Max A/S

Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Zero-Max A/S

Send til en kollega

0.078