23948sdkhjf

Udnyt sommerferien til at opgradere dit hjem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Året er gået utroligt hurtigt, og vi har allerede bevæget os ind i sommerferien. Selvom det er skønt at bruge sommerferien på at slappe af og nyde livet, så er det også en god idé at tænke lidt mere langsigtet

Dette indhold er sponsoreret

Det er netop i sommerferien, hvor vi har mest tid, da det er den længste ferie på året. Der er derfor god tid til at få styr på hjemmet og få fikset de praktiske gøremål, som du har udskudt de sidste par måneder. Samtidig er vejret godt, så det er oplagt at starte med at give dit hjem en udendørs overhaling. Vi vil derfor her i artiklen give dig nogle gode råd til, hvordan du kan bruge sommerferien til at få styr på dit hjem udefra.

Hold dit tag ved lige
Dit hus’ facade er noget af det vigtigste at holde ved lige, da det er det første, dine gæster ser, når de ankommer til dit hjem. Det kan være, du synes, at de ydre mure på huset trænger til en ny omgang maling, eller dit træværk mangler olie. Men først og fremmest er det vigtigt at fokusere på taget. Taget er husets største flade, så det er et essentielt element i dit hus’ udvendige udtryk. Det behøver ikke at kræve meget, du kan eksempelvis komme rigtig langt med blot en tagrens. Taget er nemlig særligt udsat, fordi det skal stå imod både vind og vejr, som i Danmark er ret vådt, blæsende og koldt, som alt sammen ikke er så godt for taget. Hvis der allerede er vokset alger og mos på dit tag, så fungerer de som svampe, der suger nedbør til sig og får tagpladerne til at løfte sig. Det er derfor altafgørende, at du sørger for at holde dit tag ved lige.

Få styr på haven
Det er samtidig også oplagt at udnytte sommerferien til at få ordnet haven. De lyse nætter og varmere vejr gør det muligt at arbejde mange timer ude i haven henover sommerferien. Du kan derfor nå at få styr på rigtig meget havearbejde på kort tid. Det tager ikke lang tid at slå græsset, plante et par nye krydderurter eller at klippe dine buske og træer til, men det vil være med til at opgradere din have og dermed dit hjems udvendige udtryk på en nem og hurtig måde. Havearbejde er både godt for dit fysiske og mentale helbred, da det kan være ret tilfredsstillende og beroligende at gå og ordne have. Du kan med fordel sætte en lydbog eller podcast i ørerne, og pludselig kan der næsten være gået en hel dag med det, uden du tænker over det. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063