23948sdkhjf

Byggerådgivning – Få vejledning der er til at stole på

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du går med ønske om at bygge nyt hus, er der en masse tanker der melder sig. De fleste der vælger at stå for deres eget byggeri, vil have stor gavn af at hyre en professionel byggerådgiver

Rådgiveren kan bistå med mange af de praktiske opgaver og vil kunne hjælpe dig gennem junglen af godkendelser, indhentning af tilbud og styring af håndværkerne.

Det kræver både en stor del erfaring, et køligt overblik og en masse tid at styre et husbyggeri. Hos f.eks. Selvbyg Support Byggerådgivning fra Thisted, har firmaet gode erfaringer med at tilbyde en bred palet af servicer, der hjælper dig i mål med drømmehuset.

Byggerådgiveren er med fra start til slut
En af de helt store fordele ved at være selvbygger er, at du ikke er låst af et fast koncept og design. Som selvbygger er du med lige fra de første skitser bliver lavet, til det endelige projekt er klar til, at håndværkerne kan gå i jorden.

Hvis du ikke selv har kontakter til arkitekter og entreprenører kan en byggerådgiver hjælpe med at skabe kontakter til forskellige firmaer. Når kontakterne er skabt, og de forskellige tilbud er indhentet, kan byggerådgiveren være med til at råde og vejlede, inden tilbuddene accepteres.

Efterhånden som byggeriet skrider frem, vil en rådgiver kunne fungere som byggeleder på byggeriet. Byggerådgiveren vil tage aktivt del i det store arbejde, det er at koordinere og styre de enkelte faggruppers arbejde – fra start til slut.

Vælg selv, hvilke ydelser du har brug for
Som selvbygger har du selv mulighed for at deltage i alle byggemøder og beslutninger. Hvis du har mod på det, kan du også selv påtage dig at udføre noget af det håndværksmæssige arbejde. Du kan dog også vælge at overlade arbejdet til byggerådgiveren.

Byg nyt hus til fast pris med Selvbyg Support, hvor du kan vælge mellem forskellige pakkeløsninger. Den ene pakke inkluderer arkitekthjælp til at skabe den helt rigtige planløsning og det design, som du ønsker.

Den anden pakke, som er billigere, er baseret på, at du selv kommer med idé og design til huset. Begge pakker indeholder de praktiske detaljer omkring indhentelse af byggetilladelse, tilbud fra håndværkere og entreprenører, byggestyring og kvalitetssikring. Til sidst foretages der en fælles gennemgang af byggeriet, og der udarbejdes en plan for drift og vedligeholdelse af huset.

Køb byggerådgivning lokalt
”Vi rådgiver og leverer huse til hele Danmark”, udtaler Selvbyg Support Byggerådgivning. Derfor kan du nemt vælge en lokal byggerådgiver til et byggeprojekt i andre dele af landet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062