23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klæbende kædeolie med gode penetrationsegenskaber

Fremragende til transportkæder indenfor fødevareindustrien

Transportkæder til drift ved normale temperaturer kræver et smøremiddel, der ikke drypper. Til dette anvendelsesområde har Klüber Lubrication udviklet Klüberfood NH1 CX 4-220. Denne olie er optimeret, så den trænger ind i kæden og yder effektiv smøring indefra.

Samtidig udviser Klüberfood NH1 CX 4-220 fremragende klæbeegenskaber, hvilket forhindrer olien i at dryppe. Denne kvalitet er særligt relevant for kæder i maskiner til smeltning af chokolade samt indenfor kødindustrien, hvor loftbaserede transportsystemer anvendes til at transportere kødet rundt i anlægget.

 "Klüberfood NH1 CX 4-220 er et unikt produkt til chokolade- og kødindustrien," siger Aldemir Oliveira, Global Market Manager Food Industry hos Klϋber Lubrication. "Den kombinerer fordelene ved en olie med høj viskositet, dvs. klæbeevnen, med fremragende penetrationsegenskaber, som ligner dem, vi kender fra olier med lav viskositet."

 Klüberfood NH1 CX 4-220 er registreret i henhold til NSF H1 og certificeret i henhold til ISO 21469. Den er nem at påføre ved stuetemperaturer. Denne olies slidbegrænsende egenskaber giver længere kædelevetid, hvilket nedsætter omkostningerne til vedligeholdelse og reparation. Med denne kædeolie understreger tribologieksperten Klüber Lubrication endnu engang, at brugertilpassede løsninger til specifikke anvendelsesområder er et af firmaets hjørnesten.

Hvis du vil vide mere om specialsmøremidler i fødevareindustrien, skal du gå til vores hjemmeside.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Literbuen 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10865328
P nummer: 1000144097

Kontaktperson

AT
Anna Taaler
Marketing Communications Nordic
+46 705390085 anna.taaler@se.klueber.com

Send til en kollega

0.024