23948sdkhjf

OSG Scandinavia A/S har indgået en aftale med HAIMER GmbH

| Medlemsnyhed | Indrykket af OSG Scandinavia a/s

I mange år har OSG Corporation og HAIMER Group samarbejdet globalt på vigtige markeder indenfor metalindustrien. Nu har OSG Scandinavia indgået en samarbejdsaftale med HAIMER om distribution af HAIMER’s produktprogram i Danmark og Sverige.

HAIMER, der er en familieejet virksomhed beliggende i Igenhausen i det sydlige Tyskland, er markedsledende i Europa indenfor værktøjsholdere. Med 800 personer ansat verden over, hvoraf de 500 er ansat på fabrikken i Tyskland, opretholder de en daglig produktionskapacitet på 4000 værktøjsholdere. Udover et omfattende sortiment værktøjsholdere af højeste præcision, er HAIMER særlig kendt for 3D taster samt maskiner til krymp, afbalancering og forindstilling.

Hermed tilbyder OSG et komplimenterende sortiment af højteknologiske løsninger fra den innovative tyske producent kendt for meget høj produktkvalitet. Synergien mellem OSG’s og HAIMER’s produktområder er indlysende, og et velfungerende samarbejde er allerede etableret i andre dele af verden.

Derfor glæder det os, at vi nu også i Skandinavien, sammen kan tilbyde løsninger, der vil øge produktiviteten hos vore kunder.

Se mere her >


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OSG Scandinavia a/s

Langebjergvænget 16
4000 Roskilde
Danmark
OSG Scandinavia a/s

Send til en kollega

0.062