23948sdkhjf

Værd at vide om e-coating – påstand nr. 2

| Medlemsnyhed | Indrykket af PlusCoat A/S

E-coating er en af de mest præcise maleprocesser til at sikre ensartet lagtykkelse på metal

Maling der løber, maling der ikke når helt ud i krogene, og maling i så tykt et lag at samlinger og mål ikke længere passer. Det er nogle af de udfordringer, din produktion kan støde ind i ved konventionelle lakeringsmetoder som vådlak og pulverlakering.

Med E-coating sænkes emnet i et stort kar med vandbaseret maling. Der sættes jævnstrøm til emnet. Herefter starter den elektro-kemiske proces, kataforese, hvorpå malingspartiklerne i karret binder sig til det elektrisk ladet metal-emne. Partiklerne sætter sig først, hvor modstanden er mindst og herefter på resten af emnet - selv på de skarpeste kanter, og i de besværlige hjørner.

Spændingen bestemmer hvor tykt laget bliver, der kan e-coates fra 12µ -40µ, og processen tidsstyres efter overfladearealet på emnet. Til sidst hærdes malingen i ovnen. Hele processen sikrer at dit produktionsflow opretholder en høj præcision og opnår en høj korrisionsbeskyttelse.

I en hver produktionsvirksomhed er det altid et puslespil at få kvalitet, design og økonomi til at gå op i en højere enhed. Kunder og slutbrugere stiller store krav til dine produkter – krav som ikke altid passer ind i en gængs produktion eller fremgangsmåde.

Det er her E-coating kan komme ind i billedet. E-coating teknologien giver 100% og ensartet dækning på selv de mest detaljerede emner, miljøbelastningen er på et minimum, og i mange tilfælde en økonomisk fordelagtig løsning, selv ved små serier.

Brug E-coating til metalliske emner fx:

-        Hule emner og nogle rørkonstruktioner

-        Detaljerige emner med svær tilgængelighed for traditionel lakering.

-        Tyndplade konstruktioner med skarpe kanter.

-        Alle emner op til 6m, der kræver den ypperste form for korrosionsbeskyttelse.

E-coating er med andre ord produktionsvirksomhedens genvej til præcision og korrosionsbeskyttelse.

Vil du vide mere om e-coating og hvordan det kan indgå i din produktion?

Kontakt Marcello La Pia fra PlusCoat. Tlf: +45 22 12 88 26 – Mail: mlp@pluscoat.com

___________

PlusCoat bryder grænser for, hvad der er muligt inden for industriel overfladebehandling. Vi kan levere overfladebehandling, der opfylder samtlige krav for korrosionsklasse C2 og op til C5-M. Vores kvalitetssikring og arbejdsmiljø foregår iht. ISO 9001:2015 samt ISO 45001:2018.

Og vi løser problemer – også dem andre har opgivet. Vi kalder det grænseoverskridende god overfladebehandling.

Medlemsnyhed

Indrykket af
PlusCoat A/S

Fabriksvej 27
5592 Ejby, Faaborg & Svendborg
Danmark
PlusCoat A/S

Send til en kollega

0.062