23948sdkhjf

SPM lancerer Airius LTE-M trådløs vibrationssensor

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Airius trådløse vibrationssensor, der først blev lanceret med WiFi-kommunikation, introduceres nu i en 5G-klar version, hvor måledata transmitteres via LTE-M, den lavtydende mobile datatransmission, der er skræddersyet til IoT.

LTE-M radioteknologien er baseret på pålidelige og sikre 4G-netværk og har en meget god dækning og rækkevidde, både indendørs og under jorden.

Trådløs vibrationsovervågning med Airius II LTE-M er ideel til udstyr, der ikke er dækket af anlæggets lokale netværk eller WiFi, såsom loftmonterede blæsere, pumper og motorer i vandbehandlingsanlæg, pumpestationer eller vandkraftværker. Sensoren er en del af det samme økosystem med højtydende overvågningsløsninger som andre SPM-produkter og er således en fremragende vækstplatform, der gør det let at skalere tilstandskontrol, når tiden er inde. Uanset hvilket produkt der bruges til dataindsamling, gemmes alle måledata i den samme software, hvilket gør det let at overvåge maskinens driftstilstand både på fabrikken og i det omgivende miljø.

En pålidelig og fremtidssikker IoT-løsning
LTE-M er en del af 5G-standarden og muliggør energieffektiv datatransmission fra Airius trådløse sensor via eksisterende mobilnetværk, hvilket betyder, at virksomheder kan undgå omkostninger til at opbygge og vedligeholde deres egne WiFi-netværk.

Ud over overlegen dækning og penetration tilbyder LTE-M også solid, indbygget sikkerhed, da de opererer inden for mobiloperatørernes dedikerede og licenserede radiospektrum. Dette minimerer risikoen for interferens.

En anden fordel ved LTE-M er muligheden for at opdatere tilsluttede sensorer eksternt, for eksempel for at tilføje nye funktionalitets- og sikkerhedsfunktioner, hvilket sikrer, at enheder forbliver sikre og produktive gennem hele deres livscyklus.

Branche-førende måleteknologi
Vibrationssensoren Airius måler triaksial vibration med indhyllingsteknologi til at opdage problemer som gear- og lejefejl, ubalancer og justeringsfejl. Sensoren fås i versioner til to måleområder; 10-1000 Hz og 2-5000 Hz, begge med temperaturmåling. Det er IP69-klassificeret og kan måles i omgivelsestemperaturer fra -20 til +85 ° C.

Airius understøtter flere forskellige tildelinger af vibrationsmål pr. Sensor og et brugerdefineret antal tidsbaserede målinger pr. Dag. Signalbehandlingsalgoritmer og beregningsrutiner er de samme som i det avancerede online-system Intellinova og de sofistikerede håndinstrumenter Leonova Diamond og Leonova Emerald.

Måledata gemt i analysesoftwaren Condmaster Ruby kan integreres i andre systemer og IoT-platforme via SPM's REST API. Afhængigt af hvad der passer bedst til forretningsmål og strategier, kan lokal opbevaring eller skyopbevaring bruges.

Med hensyn til de samlede ejeromkostninger er Airius trådløse vibrationssensorer med batteridrift også et godt valg. Det minimale strømforbrug og designet med et udskifteligt batteri garanterer lang levetid og lav miljøpåvirkning.

Samarbejde med Telia i Norden
I samarbejde med Telia har SPM Instrument udviklet en pakkeløsning til det nordiske marked. Det inkluderer en treårig forbindelse og et datasæt, der er tilstrækkelig til fire målinger om dagen med batteridrift eller 24 målinger om dagen med ekstern strøm.

Pakkeløsningen er udviklet med høj sikkerhed. Sensoren har et printkortmonteret eSIM-kort, der er låst til den fysiske sensor og en kommunikationsprotokol, der kun tillader kommunikation, der initieres fra kundens eget netværk via en sikker server. Overførslen fra sensor til bruger er således sikker mod indtrængen.

Airius II LTE-M kan leveres i slutningen af ​​august 2021. For mere information om Airius eller løsninger til markeder uden for Norden, kontakt:

SPM Instrument AB
Telefon 0152-225 00 eller e-mail: info@spminstrument.se


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.064