23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høj sikkerhed og nem håndtering af tonstunge stålprofiler

Hos stålspecialisten har en ny grenreol gjort kvalitetstjek af stålprofiler mere sikker og væsentlig nemmere for medarbejderne

Kvalitetstjek af valsede stålprofiler er en almindelig arbejdsopgave på Ib Andresens fabrik i Fredericia. Det er en opgave som ved hjælp af en ny grenreol, er blevet væsentlig nemmere og mere sikker at udføre. Skabelonerne til stålprofilerne ligger på en grenreol midt i produktionen og midt mellem to produktionslinjer. Her bliver de hentet med kran, når et batch af valsede stålprofiler skal kvalitetstjekkes og tilbage igen efter brug.

"Vi købte denne grenreol, fordi den giver større arbejdssikkerhed for medarbejderne, når de håndterer tunge stålprofiler og ergonomien er meget bedre sammenlignet med den traditionelle grenreol, vi havde tidligere.” Kim Krogh Jensen, Production Manager

Håndteringen af de tunge stålprofiler er blevet mere sikker, ergonomien er forbedret, og det er i det hele taget blevet nemmere med den nye grenreol. Den har 3 svingbare grene i hvert bærelag, som medarbejderne kan trække ud med én enkelt hånd, selvom om der kan være op til 3 tons stål i hvert lag. Når bærelaget er trukket ud, køres kranen ned og stålprofilen hentes eller lægges tilbage direkte ned på grenene.

>> Dyk ned i detaljerne ved Dumeta grenreol med udtræk

Medarbejderne er nu fri for at trække og skubbe i profilen for at få den ind på plads i bærelaget, som det var normal procedure på den gamle grenreol. Der er ikke længere behov for at røre ved stålprofilerne for at få dem på plads. Det mindsker risikoen for at få fingre i klemme og giver bedre ergonomiske arbejdsstillinger.

Har du brug for bedre plads på lageret? Ring til os i dag på 8614 6244 eller skriv til os på info@hans-schourup.dk

Om Ib Andresen Industri
Ib Andresen er specialist i stålbaserede løsninger og som totalleverandør designer, bearbejder og formgiver virksomheden kundespecifikke stålløsninger til kunder i hele Nordeuropa. Virksomheden råder over 100.000 m2 fabriksareal under tag og ca. 520 medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Langeskov og produktionsfaciliteterne er placeret i Langeskov, Vejle, Fredericia og Nyborg.

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65835118
P nummer: 1002218238

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047