23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Manuelt Pick & Place-system til PCB-prototyper

Ved montering af printkort med små SMD-komponenter kræves support fra et Pick & Place-system.

LPKF ProtoPlace E4 for nem og hurtig positionering
Med en ProtoPlace E4 får du en præcis komponentplacering via kamerastøtte. Den har ett  fleksibelt arbejdsområde via magnetisk printkortholder och den er klar til brug - uden længere installationstid. Ud over dette så har ProtoPlace E4 ergonomisk enhåndsoperation. 

Ved montering af printkort med små SMD-komponenter kræves support fra et Pick & Place-system. Med det manuelle Pick & Place-system LPKF ProtoPlace E4 samles komponenterne sikkert op via en vakuumnål fra komponentskålen eller den integrerede båndføder. Det ergonomisk formede monteringshoved styres til den rette position over printkortet, komponenten placeres, og vakuumet deaktiveres - alt tænkeligt med en hånd. Et integreret kamera samt en skærm direkte over arbejdsfladen og den glatte bevægelse af skuldrene understøtter det nøjagtige arbejde.

 For at sikre en lang række komponenter kræves der flere nålediametre. De sædvanlige nålediametre er allerede inkluderet i systemet, så ProtoPlace E4 kan bruges direkte.

For komponentplacering med ProtoPlace E4 skal de tilsvarende elektroder på printkortene forsynes med loddepasta. Dette kan ideelt set gøres med dispenseringsfunktionen på en LPKF ProtoMat eller med LPKF ProtoPrint S4.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047