23948sdkhjf

Caltech præsenterer endnu en stærk leverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Caltech AB

Caltech er med den nyeste leverandør om bord blevet en stærk og seriøs partner på markedet indenfor Power.

PRESSEMEDDELELSE - JUNI 2021

 MCB Electronics og Caltech annoncerer et vigtigt strategisk partnerskab- og samarbejdsaftale der træder i kraft den 1. Juli 2021.

 Caltech AB vil fra den 1 juli 2021 være eksklusiv distributør af de nye MCB Electronics produktlinjer i hele Norden inklusive Sverige, Danmark, Norge og Finland.

MCB Electronics der har base i Villa Guardia (CO) og har været aktiv siden 1996. MCB Electronics designer, producerer og eksporterer Power elektronikudstyr over hele verden med et koncept baseret på stærk tilpasning og alsidighed, der dækker adskillige markedsapplikationer.

 Caltech, et svensk firma belligende i Vällingby, Stockholm - og med en afdeling i Danmark; er en konsolideret distributionsvirksomhed, der takket være sine dybe tekniske kompetencer kombineret med en bred tilstedeværelse i Skandinavien distribuerer banebrydende måleinstrumenter og førsteklasses Power elektronikudstyr.

 MCB Electronics salgsdirektør Francesco Franco udtaler: ”I MCB har vi udviklet os hurtigt, og for at følge med denne udvikling er vi nødt til at stole på solide pålidelige partnerskaber over hele verden. Det har vi fundet hos Caltech og dets team. Vi er overbeviste om, at vi i samarbejde med Caltech vil skabe gensidig udvikling i et geografisk område, der kommercielt stadig er uudforsket og uberørt for os. "

Caltechs team udtaler: “ Vi er utrolig glade for at dette samarbejde er kommet i stand og vi ser frem til at introducere MCB til både nye og eksisterende kunder. Med MCB Electronics ombord får vi endnu en mulighed for at tilbyde helhedsløsninger til vores kunder”

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Caltech AB

Agern Allé 24
2970 Hørsholm
Danmark
Caltech AB

Send til en kollega

0.064