23948sdkhjf

Effektiv luftrensning for mange miljøer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

Se till att placera en effektiv luftrensning i er miljø. Luftrenser Sasoo er let og håndtere och er i stilfuldt design.

Placera en effektiv luftrensning i er miljø
Som vi alle ved, har Corona-viruset vendt vores liv og vores hverdag på hovedet. Vi er også blevet så meget mere opmærksomme på, hvordan vira og bakterier påvirker os i de forskellige miljøer, hvor vi bevæger os.

Sasoos luftrensning er verificeret og filtrerer 99.995% af vira og partikler ud. Sasoo kan håndtere en rumstørrelse på op til 100 m2 og optager kun et areal på 0,25 m2. Sasoo er stille med et lydniveau på kun 52 decibel og passer fint ind mange forskellige miljøer om kontorer, hoteller, konferencelokaler, restauranter, venteværelser og andre mødelokaler. Sasoo er let at bruge, og det er meget let at udføre et filterskift. 

Det der også er fint med sasoo er den CO2-sensor der kontinuerligt måler luftkvaliteten.  På denne måde kan du også få oplysninger om, at der skal være ny luft ind i lokalet, såsom på konferencer, klasselokaler, træningsrum, venteværelser,  osv.

Sæt stikket i, tryk på On og Start - rumluften filtreres og renses.

Sasoo har et HEPA H14 filter, som er sikkert til filtrering og adskillelse af mikroorganismer og andre partikler. Sasoo filtrerer partikler i nanoskala, såsom vira og bakterier, fra luften med en pålidelighed på 99,995%. Et HEPA H14-filter har en lang levetid og behøver ikke udskiftes meget ofte, hvilket betyder, at sasoo ikke behøver at blive vedligeholdt meget ofte. Sasoo har en højde på 175 cm med en bredde og en dybde på 60 cm, vægten er ca. 90 kg

-Sasoo er udstyret med en kraftig filterteknologi

-Sasoo er miljøvenlig og har brug for meget lidt vedligeholdelse

-Sasoo er en ideel og stilfuld løsning til mange forskellige miljøer

 Eksempler på perfekte anvendelser til sasoo:

Trænings- og sportsfaciliteter

Hoteller og konferencelokaler

Restauranter og spisestuer

Skoler, daginstitutioner, plejehjem og venteværelser

Butikker og kontorer med en åben grundplan

Kulturelle steder som museer, kunstgallerier osv.


En kort funktionskrivelse:

Sasoo suger ind og filtrerer luften, der cirkulerer i ansigtets højde (ca. 170-175 cm). En CO2-sensor måler kontinuerligt luftkvaliteten. Luften passerer gennem HEPA H14-filteret, og aerosoler, vira og de fineste partikler i nanoskalaen filtreres ud af luften til 99,995%. Luften kommer også ind gennem et aktivt kulfilter, der fjerner enhver lugt, der kan opstå i rummet. Den filtrerede og rensede luft returneres derefter til rummet (uden træk og uden varmetab) via enhedens underside.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Billeder & videoer

konferens\nvirus\nstoffer\nbeskytt\nvirus \ncorona\nbakterier \nbeskytt virus\naerosoler\n

Send til en kollega

0.047