23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rul en skarp profil

Invester i en robust og meget effektiv CIDAN ROLLFORMER og boost din produktion.

Vælg den største model med kapacitet op til 1250 mm coil bredde, og du vil kunne køre mere end 2000 tons færdige profiler igennem pr. år på et enkelt skift! CIDAN ROLLFORMER er udstyret med 8 til 30 værktøjsstationer, i henhold til din ønskede profil. De kraftige aksler er designet til modstå belastningen og sikrer problemfri drift år efter år. Værktøjet er designet med Cobra Engineering software og fremstillet i hårdt kromstål, så du altid får et perfekt resultat.

Hvis du vil fremstille trapezplader eller bølgeplader osv. i store partier, vælg ”WIDE ROLLFORMER” med rullesaks ved indføring, hvilket reducerer affald og en kraftig pladesaks ved udløbssiden til perfekte snit. Vælg den dobbelte enhed med to parralelle valse enheder, til to forskellige profiler og få langt større fleksibilitet til dit output uden at bruge mere gulvareal.

Til fremstilling af rygplader, tagrender, og andre profiler fra coils eller plade - skal du investere i vores ”TRIM ROLLFORMER”!

Styresystemet er så smart, at du næsten ikke har brug for en operatør.
 
Hans-Ole Holm - din kontaktperson i Danmark.
Jeg har arbejdet i denne branche i mere end 30 år og har arbejdet hos CIDAN siden 2004. Jeg er en del af et større salgsteam og har solgt CIDAN og Forstner maskiner over hele verden, med base i Danmark. Jeg ser frem til at dele alt hvad jeg ved om svensk og østrigsk innovation, kvalitet og pålidelighed med dig. 

Du kan kontakte mig på +45 21645375 eller hoh@cidanmachinery.com hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på en maskine. 

Jeg håber at høre fra dig snart!


 

CIDAN Machinery
Skolevænget 16
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42017795

Kontaktperson

Hans Ole Holm
Salgschef Danmark
+45 21645375 hoh@cidanmachinery.com

Send til en kollega

0.047