23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighed som led i virksomhedens ansvar

Klüber Lubrication offentliggør sin nye, femte bæredygtighedsrapport. 2020-rapporten dokumenterer den succesfulde, videre udvikling i Klüber Lubrications bæredygtighedsprogram.

Dette omfatter blandt andet en øget tilpasning i forhold til FN's verdensmål for bæredygtig udvikling, udvidelse og opstramning af klimamålene samt den videre udvikling af scorekortet for bæredygtighed, som Klüber Lubrications produktportefølje evalueres efter med hensyn til bæredygtighed.

Den femte bæredygtighedsrapport viser, hvordan Klüber Lubrication på ansvarlig vis udvikler sine forretningsprocesser, mens der tages højde for samfundets og miljøets behov og krav. Målet i strategien er at levere innovative løsninger i værdiskabelseskæden, som hjælper virksomhedens kunder med at nå deres mål, samtidig med, at indvirkningen på de naturlige ressourcer reduceres.

Som ekspert i smøring af differentierede, teknisk komplekse systemer har Klüber Lubrication en virksomhedskultur med ikke kun at se på de tekniske aspekter af produktionen, men også på de deraf følgende langtidseffekter for mennesker, samfundet og planetens økosystemer.

Få mere at vide om bæredygtighed hos Klüber Lubrication på vores bæredygtighedsside.

Du finder flere oplysninger om Klüber Lubrication og vores produkter og tjenester her.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Literbuen 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10865328
P nummer: 1000144097

Kontaktperson

AT
Anna Taaler
Marketing Communications Nordic
+46 705390085 anna.taaler@se.klueber.com

Send til en kollega

0.063