23948sdkhjf

CNC-maskine olietågeudsugning  fra Dansk Procesventilation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

I forbindelse med indkøb af ny CNC-maskine har Rønvig Dental investeret i en ny behovstyret punktudsugningsløsning med olietåge-filter leveret af Dansk Procesventilation.

Rønvig Dental vil med en ny løsning sikre sig, at der ikke opstår oliedryp fra det fælles rørsystem, da afkastet fra punktudsugningen skal tilsluttes den eksisterende udsugningsløsning med varmegenindvindingsaggregat. Samtidig vil Rønvig sikre, at der altid bliver udsuget den korrekte luftmængde i CNC-maskinen, så medarbejderen, der betjener maskinen, ikke bliver udsat for de olietåger, der genereres.

Løsningen består af et Plymovent olietågefilter ME-32 med 5 filtertrin afsluttet med et HEPA-filter H12. Løsningens Plymovent-ventilator FUA-3000, 1,1 kW er monteret direkte på toppen af olietågefilteret. Ventilatoren behovstyres af en Omron MX-2 frekvensomformer indbygget i el-tavle. Frekvens-omformeren reguleres af en HUBA-tryktransmitter, som måler på og holder undertrykket konstant på filterets sugeside. Dermed kompenser frekvensomformeren for det varierende differenstryk over filteret og sikrer, at der altid udsuges en konstant og korrekt luftmængde. Den lovpligtige kontrolanordning overvåger den udsugede luftmængde og giver alarm, hvis luftmængden falder mere end 10 %.

Se hele referencen på hjemmesiden.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Plymovent, Procesventilation, procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietåge

Send til en kollega

0.078