23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velforberedt direktørskifte i Intertek DIC A/S

Anne Thyssen afløste den 1. juni Per Dige Pedersen som ny direktør i Intertek DIC A/S. Intertek DIC A/S ejes af Intertek, der er en førende global leverandør af komplette kvalitetssikringsløsninger.

Anne Thyssen er den 1. juni tiltrådt som ny direktør i Intertek DIC A/S. Anne Thyssen kommer fra en stilling som filialdirektør hos Guretruck, der udvikler og leverer tjenesteydelser til transportbranchen primært indenfor det juridiske område . Anne har de seneste 20 år arbejdet indenfor transportbranchen med fokus på udvikling og optimering.  Linkedin Profil

Ambitionen for Intertek er at accelerere væksten via produkt- og markedsudvikling. Det bliver Anne Thyssens rolle at indfri det betydelige vækstpotentiale, der findes i applikationen af Interteks globale kompetence på det danske marked.

Anne Thyssen afløser Managing Director (Interim) Per Dige Pedersen. Per Dige Pedersen har været interimleder i Intertek siden 2019 og har ledet en proces, hvor virksomheden er blevet fuldt integreret med den nordiske organisation og optimeret så den igen realiserer gode økonomiske resultater.

Intertek DIC A/S er en vigtig spiller på det danske marked for certificering af kvalitetssystemer og tilbyder audits efter en lang række standarder, som ISO9001, ISO14001, ISO45001, GMP+, ISO22000, FSSC, IFS, BRC mfl. Intertek certificerer i Danmark mange store kunder og har bla. en stor markedsandel på fødevarevaresegmentet.

Intertek DIC A/S ejes af Intertek, der er en førende global leverandør af komplette kvalitetssikringsløsninger. Intertek består af et netværk med flere end 1000 laboratorier og kontorer, og omkring 44.000 medarbejdere i mere end 100 lande leverer løsninger indenfor kvalitetssikring, tests, inspektion og certificering. Intertek.dk

Intertek Dic A/S
Buen 12, 2. sal
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20292040
P nummer: 1005261183

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047