23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Helge Frandsen tilbyder leje og montering af murerstillads

Klasse 5 Står du over for et omfattende byggeprojekt og har brug for et solidt stillads af høj kvalitet til formålet, så er Helge Frandsen Stilladser A/S de rette at gå til.

Vi har afdeling i Vejle, men leverer murerstillads, øvrige stilladser og tilbehør til kunder i hele landet. Det er kvaliteten af vores løsninger, der er din sikkerhed, og vi sørger for altid - som minimum - at leve op til myndighedernes og kundernes krav.

Vi tilbyder leje og montering af murerstillads.

Det bedste stillads til tung belastning
Murerstilladser er en type af stilladser i den sværeste ende af skalaen til de tunge opgaver. Et murerstillads fra Helge Frandsen Stilladser A/S kan maksimalt bære 450 kg pr. kvadratmeter jævnt fordelt på stilladsdækket og klarer en punktbelastning på 300 kg.

Generelt siger vi om murerstilladser, at det er meget fleksible systemer. Det stærke system giver dig optimal tryghed, når du arbejder i højden under et byggeprojekt med tung belastning.

Det er yderst vigtigt for os, at kvaliteten og sikkerheden er i højsædet både for vores montører og kunder, og derfor sørger vi løbende for grundig oplæring og uddannelse i stilladser, samt kontrol af projekter og det grej, der benyttes.

Brug murerstillads til dit formål 
Et murerstillads kan anvendes ved alle byggeprojekter, hvor der er brug for et system, der kan klare stor belastning på alle stilladsets niveauer, også godt oppe i højden. Det anvendes typisk, når håndværkere skal mure facader på bygninger op og arbejder med tunge materialer eller har brug for materialetårne på stilladsdækket.

Til denne type stillads kan der monteres både el-hejs, skaktrør, net og plasticinddækning m.m.

Kontakt os på telefon 75 83 88 11 og hør mere om muligheder med murerstillads til dit formål.

Helge Frandsen A/S
Hornsyld Industrivej 5
8783 Hornsyld
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013230
P nummer: 1000845173

Kontaktperson

PSS
Peter Sven Sørensen
+45 75688+33 pss@hfas.dk

Send til en kollega

0.031