23948sdkhjf

Producer hurtigt og nemt med DATRON neo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

DATRON neo er virkelig en nem maskine at komme i gang med. Maskinen ger let adgang til højhastighedsfræsning.

Fra produktidee til produktion
Med fræsemaskinen Datron neo har du muligheden for at udvikle dine produktideer internt. Du kan hurtigt og nemt blive din egen leverandør og måske på samme tid en andens leverandør. Du får mulighed for at være fleksibel og tilpasse dig et varierende marked og verdenssituation. Du kan nemt beslutte, om du kun vil fræse en prototype, en lille serie, en stor serie eller måske bare foretage en hurtig ændring af en detalje for en direkte tilpasning.

Let at komme i gang med DATRON neo
Når vi ikke længere kan besøge vores kunder på samme måde som før for at udføre installation og træning på stedet har vi i stedet sammen med vores kunder udført både installation og træning via live stream. Efter ca. 1 uge var vores nye kunder i gang med sin DATRON maskin

Dette viser at DATRON neo virkelig er en nem maskine at komme i gang med. Fræsemaskinen giver virkelig flere virksomheder og brugere let adgang til højhastighedsfræsning uden behov for mange års erfaring og viden som maskinist/operatør.

Bog en personlig Live-stream demo og vi viser vor enkelt det er med DATRON neo og software Next. Ni får egen tid til spørgsmål og refleksioner, og vi viser og forklarer.  

Software next er enkelt og tydeligt
DATRON neo har et enkelt og tydeligt softwaredesign med selvforklarende ikoner og realistisk 3D-grafik, som der er et kameraassisteret opsætning udført med "swipe" bevægelser. DATRON neo har en "runscreen", som  konstant viser maskinens aktuelle status. Maskinen har et design, som gør det nemt at få adgang til og også se hele arbejdsområdet via maskinens hovedlug. Ikke kun bare det, uden DATRON neo passer ind genom en standarddør og 2016 vandt DATRON neo The Reddot Award.

CAM software - DATRON neo är kompatibel med førende CAM-leverandører.

 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Send til en kollega

0.065