23948sdkhjf

En stærk og alsidig Mitsubishi reach truck

| Medlemsnyhed | Indrykket af Logisnext Denmark A/S

Mitsubishi RBM20-25N3-serien af firevejs-reachtrucks, udgør en del af udbuddet af vores nye reachtrucks.

Den er det ideelle valg til et lager, hvor der er behov for en smart, fleksibel og yderst ergonomisk reachtruck, der nemt kan håndtere stort gods.

Med løftehøjder på op til 9,7 meter, kan RBM20-25N3-serien transportere lang last sideværts, så gangene kan holdes smalle, med henblik på at opnå maksimal lagerplads.
I kombination med en maksimal hastighed på 13 km/t, skaber det en yderst effektiv og produktiv truck.

Serien af reachtrucks gør brug af S3 (Stability Support System), der optimerer de hydrauliske funktioner, som for eksempel frem-/tilbageskydning og tilt af masten, så hentningen af paller foregår hurtigere og mere sikkert.
Desuden justerer S3-2-funktionaliteten, der kan tilvælges, den maksimale kørehastighed i forhold til den faktiske lastvægt, så den bedste ydelse opnås.

Vil du vide mere om netop denne truck serie, så tag et kig på vores hjemmeside www.mitsubishitruck.dk , eller giv os et kald på tlf. 72 210 210, så står vi klar til at hjælpe dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Logisnext Denmark A/S

Greve Main 19
2670 Greve
Danmark
Logisnext Denmark A/S

Billeder & videoer

ReachTrucks \nReachTruck \nStabilitySupportSystem \nFirevejsReachTrucks \nTruck \nLager \nLagerOgLogistik \nLagerarbejde\nMitsubishiForkliftTrucks\n

Send til en kollega

0.093