23948sdkhjf

TornboSvejs lancerer Ready to weld-sæt til skarpe priser

| Medlemsnyhed | Indrykket af TornboSvejs

TornboSvejs har netop lanceret 7 nye svejsesæt, sammensat med nogle af markedets bedste produkter. Såsom Fronius svejsemaskiner, svejsehjelme og -handsker samt svejsetråd fra NST og Novofil

I forbindelse med åbningen af vores nye webshop har vi sammensat 7 komplette svejsesæt, med alt hvad du har brug for til at påbegynde svejsningen.

I vores Ready to weld-svejsesæt finder du blandt andet den nye TransSteel 3000C Pulse fra Fronius. En kompakt og stabil svejsemaskine fra den populære TransSteel-serie - nu med puls. Den har uovertrufne svejseegenskaber, samt understøtter puls, der øger effektiviteten markant. Læs mere om TransSteel 3000C Puls her.

Flere af sættene leveres i en slagfast transportkasse sammen med bl.a. svejsetråd fra producenter som NST og Novofil.

Leder du efter et lettere og mere mobilt alternativ har vi også to sæt med hhv. TransSteel 2200C og TransSteel 2700C, begge svejsemaskiner er kompakte, multiproces maskiner med integreret trådboks. Maskinerne er ideelle til både værksted og montagearbejde pga. deres lave vægt, og yderst stabile lysbue.  

I den helt lille og bærbare afdeling har vi både TransPocket 150 og 180 elektrodesvejsemaskiner, TransTig 170 og 210. Begge serier kommer med bæresele, puls, fremragende tændingsegenskaber og høj lysbuestabilitet.

Alle sættene kommer i begrænset antal og kan ses på TornboSvejs.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
TornboSvejs

Sallingsundvej 24
6715 Esbjerg N
Danmark
TornboSvejs

Send til en kollega

0.078