23948sdkhjf

Nyhed: Få prøvelicens til kendt CAM-software

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Går du med overvejelser om at implementere eller skifte CAM-software i din produktion, er der gode nyheder til dig. Lige nu kan du nemlig prøve CAM-programmet EDGECAM i en begrænset periode.

Som mange andre CAM-programmer hjælper EGDECAM dig med at løse de største udfordringer i produktionen. Arbejder du som produktionschef med spåntagende bedarbejdning, vil du nok gerne:

·         Have flere timer ud af dine CNC-maskiner

·         Reducere programmeringstiden

·         Minimere menneskelige fejl

·         Spare tid på værktøjsskift   

Fælles for disse punkter er, at de vil føre til øget produktivitet, som i sidste ende vil kunne ses på bundlinjen. Fælles for dem er også, at de kan løses via et CAM-program som EDGECAM. Hvordan det helt præcis fungerer, kommer vi til nu.  

Intelligente strategier hjælper med at minimere de menneskelige fejl

Den måske vigtigste fordel ved et CAM-program som EDGECAM er, at det hjælper dig med at automatisere dine arbejdsprocesser, så du undgår menneskelige fejl i programmeringen. 

Automatiseringen foregår via de såkaldte strategier. Strategier er kort fortalt regler, du sætter op, som sørger for, at du ikke skal gentage trivielle opgaver, når du programmer. Reglerne kunne for eksempel sige noget om hvilket værktøj, der skal bruges, og hvordan dit emne skal bearbejdes. Ved at automatisere disse processer sparer du værdifuld tid og undgår de tastefejl, som kan forekomme, når dine medarbejdere programmerer manuelt.  

Spar tid på værktøjsskift

Hvis du arbejder i en produktion, hvor der skal flere emner gennem en CNC-maskine - hvad enten emnerne er ens eller ej - har du sikkert udfordringer med værktøjsskift. Heldigvis findes der effektive metoder til at spare tid på værktøjsskiftet. Gennem EDGECAM kan du lette programmeringstiden og spare værktøjsskift i et multi part set-up, hvor du bearbejder flere emner - uanset om det er 3, 4 eller 5-akset bearbejdning. På den måde øger du produktiviteten og får du flere timer ud af dine maskiner.

Virker EDGECAM på mine maskiner?

På nuværende tidspunkt er du formentlig overbevist om, at et CAM-system kan hjælpe med at optimere din produktion. Alligevel er du måske i tvivl om et system som EDGECAM virker på lige præcis dine CNC-maskiner.

Heldigvis forholder det sig sådan, at du kan få glæde af CAM-software, uanset hvilket mærke og hvilken styring din maskine har. Det skyldes postprocessoren, som sørger for at ”oversætte” værktøjsbanerne i et CAM-program til et NC-program i det specifikke sprog, som din CNC-maskine kan læse. Postprocessoren er med andre ord det værktøj, der sikrer, at EDGECAM fungerer på lige præcis dine maskiner.

 Er du interesseret i at prøve EDGECAM i din produktion?

Få en prøvelicens her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.063