23948sdkhjf

Effektiv og bæredygtig energiløsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

På grund af klodens klimaudfordringer, er der skabt grundlag for at udvikle grønnere og mere miljøvenlige energiløsninger.

En grønnere og mere klimavenlig indstilling kan ske ved at konvertere fra anlæg drevet af fossilt brændstof til anlæg drevet af biomasse. Biomasse er en fælles betegnelse for al det organiske stof, som dannes ved planternes fotosyntese med solen som energikilde.

Et biomasseanlæg er en effektiv, driftssikker og miljørigtig løsning til opvarmning af eksempelvis beboelse, stalde, industrilokaler inden for landbrug m.m. Der findes både varmtvandsanlæg, hedtvandsanlæg og dampanlæg, som kan tilpasses efter ønsker og behov.

Markant reducering af drivhusgasser
De fossile brændstoffer er yderst forurenende for atmosfæren, og er derfor med til at forværre drivhuseffekten. Ved at skifte afbrænding af fossile brændstoffer ud med bæredygtigt biobrændsel, er der mulighed for at reducere CO2-udledningen betydeligt og gøre byområder grønnere.

Det har især hjulpet flere danske byer med at hurtigt kunne komme af med afbrænding af kul og stadig kunne levere passende mængder af el og varme.

Opnå store besparelser
Udover at biomasseanlæg er vejen mod et grønnere og mere klimavenligt alternativ, så er der ligeledes store besparelser at hente ved at implementere biomasseanlæg, hvor der anvendes halm, træpiller eller flis, i stedet for fossile anlæg, hvor der anvendes kul eller olie. 

Der er mulighed for at spare op mod 87,5% ved at gå fra eksempelvis olie til afbrænding af biobrændsel, som halm. Hvis der selv bliver produceret affaldsprodukter i virksomheden, er der mulighed for yderligere økonomiske besparelser.

Biomasseanlæg tilpasset til landbrug
Biomasseanlæg til landbrug er en af de løsninger de tilbyder hos Linka. Linka udvikler biomasseanlæg ud fra den størrelse og type du har brug for. 

Deres anlæg udvikles efter den brændselstype som er tilgængelig i nærområdet eller det affaldsprodukt som kunden selv har. De udfører gerne nye test af brændselstyper og deres brændselsteknologi sikrer altid optimal udnyttelse af brændslet. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063