23948sdkhjf

Ny webside – ny mulighed for indhent tilbud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Hos Ringsted maskinfabrik vil vi gerne positionere os bedst muligt og vores webside vores ansigt ud ad til. Derfor er det en glæde at kunne præsentere vores nye webside.

Vi er glade for at vi kan præsentere vores opdateret webside

Ringsted maskinfabrik har netop lanceret en ny og opdateret webside. Det gør vi for at kunne tilbyde vores nye samt eksisterende kunder og besøgende af websiden en bedre oplevelse og en mere målrettet kommunikation og visuel fremvisning af vores ydelser.

Den nye webside har først og fremmest fået et helt nyt og mere moderne visuelt udtryk. Desuden er det nye design responsivt, så websitet tilpasser sig til din skærm, uanset hvilken enhed du anvender. Det giver en langt bedre brugeroplevelse.

Vi har også rykket en lille smule om på indholdet, så det forhåbentligt bliver enklere og mere overskueligt at finde information om, hvem vi er, hvad vi tilbyder og hvem vi hjælper – og at komme i kontakt med os.

På sitet kan du også se et udvalg af de løsninger, som vi i tæt samarbejde med vores kunder har leveret gennem de seneste år.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores webside

 

Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Send til en kollega

0.253