23948sdkhjf

Inspiration til sommergarderoben

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sommeren står for døren, og det er endelige tid til at udskifte de varme striktrøjer og vinterstøvlerne med lette sommerkjole og fine sandaler.

Måske trænger din garderobe til lidt fornyelse i form at nye sommerstyles, men heldigvis er der hjælp at hente. I denne artikel kan du nemlig finde inspiration til, hvordan din garderobe kan blive helt klar til sommeren. 

Sommerkjoler 
En kjole er den perfekte style til sommeren. På de rigtige varme dage er det nemt at trække en kjole over hovedet og så er du smart klædt på. Derudover kan du også nemt ændre en kjoles udtryk og dermed tilpasse den til både hverdag og festlige lejligheder. 

På de kølige sommerdage kan du nemt tilføje en jakke, en strik eller en cardigan over kjolen. Således kan du både holde varmen og samtidig se super smart ud. Til en tur på stranden kan du style en kjole med et par sandaler, mens du nemt kan tilsætte et par stiletter til de mere festlige arrangementer. 

Accessories til sommeren 
Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du skal i gang med at udskifte hele garderoben sæson efter sæson. Sådan behøver det heldigvis ikke at være, og du kan faktisk nemt ved hjælp af accessories pifte din garderobe op. 

Solbriller er den perfekte accessory til sommeren og er en nem måde, hvorpå du kan pifte dit outfit op samtidigt med at beskytte dine øjne mod solen. Når du skal vælge solbriller er det vigtigt at kende din ansigtsform, så du kan finde netop den størrelse og form, der passer til dig. Kender du din ansigtsform kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af solbriller i forskellige størrelser, farver og former. 

Gå sommeren i møde med fransk mode 
Drømmer du at gå sommeren i møde med fransk elegance, er mærket Martha Du Chateau lige noget for dig. Martha Du Chateau blev skabt ud fra en vision om at skabe cool fashion i et overkommeligt prisleje. Inspirationen til kollektionerne fra Martha Du Chateau findes i den franske og italienske modescene. 

Søger du en Martha Du Chateau forhandler, kan du med fordel besøge webshoppen Knud E. Her kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af tøj fra Martha Du Chateau, hvad enten du er på jagt efter en sommerkjole, en skjorte, et par smarte leggings eller en t-shirt til basisgarderoben. 

Du finder dog ikke kun Martha Du Chateau hos Knud E - snarere langt fra! Den populære forhandler af dametøj tilbyder et væld af de mest populære brands indenfor tøj til kvinder. Kig forbi deres webshop og lad dig inspirere af de skønneste og mest moderigtige styles.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063