23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er dit manuelle pakkebord blevet en flaskehals i pakkeriet?

EGArobotpakker - Pakker alle produkter i alle af kasser, og dækker alle behov samt udfordringer, der måtte opstå i pakkeprocessen.

Oplever du en af følgende udfordringer ved din pakkestation, bør du se nærmere på en EGArobot pakker:

  • Udfordring med at fastholde en høj pakkekvalitet og output på alle produktionstimer
  • Ønske om en højere kapacitet
  • Udfordring med ensidigt, gentagende arbejde
  • Ønske om at frigøre medarbejdere til mere værdiskabende opgaver


Svingende pakkekvalitet kan løses med pakkerobottens vision kameraet, som sikrer stor nøjagtighed og eliminerer mange udfordringer.
EGATEC’s nye robotpakker pakker, ved hjælp af et visionskamera produkter i kasser, med stor nøjagtighed hver gang. Desuden sikre kameraet at der tages højde for produkter der ligger skævt på båndet, samt varierende afstand mellem produkterne på båndet. Et problem som typisk opstår når der manuelt lægges produkter på båndet.
Pakkerobotten der anvender en eller flere robotarme, håndterer produktet ved anvendelse af vakuum, gribere eller en kombination, hvilket betyder at pakkerobotten kan pakke alle produkter.
Med EGATEC’s robotpakker kan du pakke i stort set alle typer af kasser, herunder foldede papkasser, Amerikaner kasser, limet og tapet kasser med eller uden stabelkant samt plastfoldekasser (RPC), BaleArm kasser også kaldet foldearmskasser, IFCO, EPS kasser m.fl.

Start småt, udvid hen af vejen og opnå øget kapacitet når det passer din produktion.
Vores pakkerobot er modulær, hvilket betyder at du kan sætte serier af robotpakkere i forlængelse af hinanden, og på den måde opnå en højere kapacitet. Dette betyder også at du kan starte med en enkelt maskine eller serie af maskiner, og udvide med flere serier hen af vejen.
Pakkerobotten kan ligesom alle EGATEC’s øvrige maskiner tilpasses de fleste produktionslinjer, herunder båndforløb, højde, bredde og længde.

Forskellige pakkesystemer er tilgængelige, afhængig af pakkeudfordring
Vores liste af robotter inkluderer leddelte arm-, delta- og scara-løsninger. Alle vores løsninger leveres med 4, 5 eller 6 frihedsgrader, afhængigt af anvendelsen, pakkemønstret og hastigheden.

EGATEC’s Robotpakker kan anvendes til både primær og sekundær håndtering og pakning af fødevarer og non-food produkter, og med international certificeret fødevaregodkendelse fra Fødevarestyrelsen er EGATEC i stand til at levere maskiner til håndtering af primær pakning (direkte fødevarekontakt).

Mange muligheder for tilpasninger
Robotpakkeren er forsynet med en stor touchskærm, med et utal af muligheder for at tilpasse og ændre pakkemønstre. En enkelt medarbejder kan opstarte og vedligeholde flere pakkelinjer, ved hjælp af robotpakkeren.

Læs mere om EGATEC's Robot pakker »

 

Overvejer du at udskifte dit manuelle pakke- eller rundbord?

Kontakt vores salgsafdeling på (+45) 63 15 20 60 

 

SE HELE EGATEC'S END-OF-LINE MASKINPROGRAM HER - SE ALLE MASKINER»

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Kontaktperson

RM
René Møller
Adm. direktør / CEO
+45 631502060 kontakt@egatec.dk

Send til en kollega

0.031