23948sdkhjf

Enorm travlhed - Robot er ny "medarbejder" hos 380 Invent

| Medlemsnyhed | Indrykket af StackIT ApS

StackIT har hjulpet 380 Invent med at installerer en ABB Robot der vil kunne øge kapaciteten med 300%

380 Invent har oplevet enorm ordretilgang på deres Compacttilt, og er derfor tvunget til at udnytte kapaciteten på deres bearbejdningscentre mere effektivt. Derfor har de valgt at installere en håndteringsrobot på et af deres bearbejdnigscentre. 

StackIT ApS har netop afsluttet et automatiseringsprojekt hos 380 invent i Nørre Aaby. "Vi er super glade for at 380 Invent har valgt os som en af leverandørene til deres installation af den første håndteringsrobot - en ABB robot" siger Jens Fynbo, StackIT ApS. 

StackIT har bla. hjulpet med udviklingen af interface og styringstavle til anlægget.

"Det var vigtigt at vi kunne få defineret brugerfladen og det generelle interface til anlægget, så det gav mest mening for operatøren der skal betjene anlægget" siger Daniel Duus, 380 Invent ApS, og fortsætter "Det her er den første store industrirobot til håndtering som vi har installeret på et bearbejdningscenter. Robotter er ikke fremede for os - vi har i flere år brugt robot til svejsning af bla. Compacttilt. Vi har store forventninger til at den nye installation kan være medvirkende til at øge kapaciteten, så vi kan leverer endnu hurtigere til vore kunder."  

Står du som 380 Invent og skal automatiserer dit bearbejdningscenter - så ring til StackIT,  vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
StackIT ApS

Sivlandvænget 3, 1.
5260 Odense S
Danmark
StackIT ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078