23948sdkhjf

Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige stillads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Skal du i gang med et renoverings- eller byggeprojekt, som kræver et stillads, er det vigtigt at vælge den rette slags. Et stillads er nemlig ikke bare et stillads, og der findes mange forskellige typer af stilladsopsætninger.

I denne artikel kan du læse mere om nogle af de forskellige stilladser, således du kan blive klogere på, hvilket stillads du skal vælge til dit næste projekt. 

Facadestillads 
Skal du renovere en bygningsfacade, er et facadestillads det optimale valg. Et facadestillads kan anvendes til både store og små arbejdsopgaver, men er bedst egnet til opgaver, hvor der ikke kræver meget vægt på stilladsdækket i modsætning til eksempelvis murerstilladser. 

Let og mobil arbejdsplads - lej et rullestillads 
Står du overfor et mindre renoverings- eller byggeprojekt, er et rullestillads det perfekte valg. Et rullestillads opsættes på skinner, hvilket gør det super nemt at skubbe rundt alt efter arbejdsopgave. Med et rullestillads kan du let få klaret arbejdet i højderne, og er således en effektiv løsning sammenlignet med en stige. Typisk anvendes et rullestillads ved byggeprojekter, som foregår indendørs. Eksempelvis i industrihaller, sportshaller, forsamlingshuse mm. 

Hvad enten du er maler, murer eller elektriker, finder du hos Bera rullestilladser til leje. Du kan med fordel lade værktøj og materialer blive liggende på stilladsets platform, mens du ruller til det næste arbejdssted. Derudover kan stilladsets hjul låses på en forsvarlig måde, så det står sikkert og fast, mens du udfører arbejdet. 

Sikkerheden skal være i top 
Det medfører en vis risiko at arbejde i højderne, derfor er det vigtigt at sikkerheden er i top, når du skal vælge og opsætte stilladser. Når der anvendes rullestilladser skal du sikrer, at de ikke kan vælte. Følg altid fabrikantens brugsanvisning og tjek eksempelvis at stilladsets maksimale højde og brug af støtteben. Ligeledes er det vigtigt at stilladshjulene på rullestilladser kan bremses og være sikret mod at falde ud. 

Læs meget mere udlejning af stilladser på BERAs hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.05