23948sdkhjf

Fjern kompleksiteten ved elektronisk samhandel (EDI)

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Der er et stort behov blandt virksomheder for at gøre deres samhandel med kunder og leverandører så effektivt og automatisk som muligt, så de kan styrke deres forretning.

Som leverandør har man brug for at opfylde kravene fra sine kunder og stå stærkt i forhold til sine konkurrenter, og som kunde er man afhængig af en rettidig og korrekt levering af sine varer. 

En Managed Service giver dig alle de forretningsmæssige fordele ved automatiseret ordre- og fakturaudveksling, uden at du eller din IT-afdeling skal bruge tid og ressourcer på det tekniske. 

Med TrueCommerces Managed Service outsourcer du din EDI til TrueCommerce, og der er altid 100% gennemsigtighed i, hvilke services og funktionalitet, dit abonnement omfatter.

SE VIDEO

Kører du SAP Business One?

TrueCommerce tilbyder en Managed Service med nem og hurtig integration til dit SAP Business One-system.

 TrueCommerces integrationsmodul til SAP Business One sikrer, at ordrer, fakturaer og andre elektroniske dokumenter nemt og effektivt sendes videre til dit SAP Business One-system.

Integrationen gør det let og overkommeligt at overholde dine kunders EDI-krav, og flere af de hverdagsopgaver, din virksomhed står overfor, såsom oprettelse af ordrer og fakturaer til kunder, bliver automatiseret. Det øger effektiviteten, sikrer mere præcice data og giver dig muligheden for at styrke relationerne med dine samhandelspartnere.

Hent to kundehistorier og vores datasheets om SAP Business One og Managed Service her

God fornøjelse!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.063