23948sdkhjf

PostNord Logistics udvider samarbejdet med Spaceinvader

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Det var den fælles passion og kamp for den grønne omstilling i transportbranchen tilbage i 2019, som blev startskuddet på det stærke samarbejde mellem PostNord Logistics og Spaceinvader.

Tilbage i efteråret 2019 testede PostNord Logistics en optimeringløsning fra Spaceinvader hvor pallestativer i flere højder gjorde det muligt at dobbeltstable pallegods, herunder også ukurant og farligt gods. Dette øgede fyldningsgraden i lastbilerne markant, og reducerede antallet af overløbspaller og ekstrabiler hvilket betød, at PostNord Logistics kunne spare hver 8. lastbil væk. Dette var ikke kun til gavn for den økonomiske bundlinje med en estimeret besparelse på 4-6 millioner årligt, men også for klimaet og miljøet omkring os, da færre lastbiler på vejene reducerer CO2 og NOx. I maj 2020 blev et succesfuldt testforløb til en koncernaftale mellem parterne, som fremover skal implementeres bredere i PostNord koncernen, også udenfor Danmark. 

Next step i samarbejde med PostNord Sverige

Siden da er samarbejdet med Spaceinvader blevet udviklet af flere omgange, senest på de nordiske transporter hvor vi i samarbejde med vores svenske PostNord kollegaer, på strækningen mellem Køge (Danmark) – Torsvik (Sverige) har fået stablingsstaver i vores lastbiler. 

Samarbejdet på tværs er med til at reducere antallet af biler på strækningen og derved også Co2-udslippet pr. palle. Dertil forventes en reduktion på + 1 million kr. i ekstra kørsler på strækningen.

”I PostNord Logistics er vi naturligvis meget tilfredse med udvidelsen af samarbejdet med Spaceinvader samt med vores svenske kollegaer. Vi har alle en fælles ambition om, at gå forrest i den grønne omstilling og dette er blot endnu et skridt på vejen i at realisere denne strategi” siger Jan Greve, Head of Operation Development. 

Se videoen om samarbejdet ude til højre (desktop) eller i bunden (mobil) 

Vil du vide mere?

Er den grønne omstilling også en vigtig del af din forretningsmodel, og søger du en transportløsning, som bakker op om dette? Så kan du høre mere ved at booke et virtuelt og uforpligtende møde med vores logistikspecialister og rådgivere her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062