23948sdkhjf

Lav et ”CleanCut”

| Medlemsnyhed | Indrykket af CIDAN Machinery

med nuSLIT + nuIT

FORTNER nuSLIT er den klippelinje, der kan gennemføre et ”Cleancut” i din produktionsproces og åbne en ny verden af ​​muligheder. Spaltebredde, længde og antal indstilles alle via styrepanelet. Tryk derefter på start, så vil maskinen producere perfekte emner på mål med forbløffende hastighed og præcision og ingen manuel betjening. I kombination med NuIT softwaren opnår du en integreret og strømlinet produktion fra ordre til færdig profil.

Lad dine kunder eller kolleger i marken, på kontoret eller i fabrikken designe deres profiler eller vælge dem færdige fra et bibliotek. Når ordren når frem til din computer, kan du vælge hvornår og hvordan den skal lægges i produktionen.

Send opgaven direkte til nuSLIT maskinen, som er udstyret med PROCUT-optionen og systemet beregner automatisk, hvordan man bedst klipper materialet uden spild. Du kan også vælge emner med forskellige længder.

Udstyr din nuSLIT-maskine med en integreret etiketprinter og dine klippede emner vil have QR-koder, der kan indeholde alle data til fuldautomatisk produktion – fra bukkeprocess til leveringsdatoer uden risiko for menneskelige fejl.

nuIT giver dig fuld kontrol over hele processen fra beregninger, nødvendigt materiale forbrug og ressourceplanlægning til QR-koder, produktion, leveringsfeedback til systemet og fakturering.

 Hans-Ole Holm - din kontaktperson i Danmark.
Jeg har arbejdet i denne branche i mere end 30 år og har arbejdet hos CIDAN siden 2004. Jeg er en del af et større salgsteam og har solgt CIDAN og Forstner maskiner over hele verden, med base i Danmark. Jeg ser frem til at dele alt hvad jeg ved om svensk og østrigsk innovation, kvalitet og pålidelighed med dig. 

Du kan kontakte mig på +45 21645375 eller hoh@cidanmachinery.com hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på en maskine. 

Jeg håber at høre fra dig snart!

Medlemsnyhed

Indrykket af
CIDAN Machinery

Skolevænget 16
8300 Odder
Danmark
CIDAN Machinery

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094