23948sdkhjf

Maskindirektivets afløser er på vej: Webinar 16. juni kl. 14

| Medlemsnyhed | Indrykket af Maskinsikkerhed ApS

Maskinsikkerhed ApS’ direktør Hans Morten Henriksen vil kort orientere om, hvad vi allerede nu ved om den kommende Maskinforordning, og hvad vi forventer der vil komme til at ske.

EU-Kommissionen har sidst i april udsendt forslag til Maskindirektivets afløser i form af ”Forslag til Forordning om maskinprodukter”.

Maskinsikkerhed ApS’ direktør Hans Morten Henriksen vil på et webinar d. 16. juni 2021 14.00 -14.45 kort orientere om, hvad vi allerede nu ved om den kommende Maskinforordning, og hvad vi forventer der vil komme til at ske; forventet tidsplan, hovedelementer fra forslaget og hvor der kan forventes justeringer.

Nogle af de foreslåede ændringer skal bare tages til efterretning, fx at bilagsnumre foreslås ændret, mens andre ændringer, fx nye krav til typeafprøvning, skal planlægges i rigtig god tid.

Endelig er der punkter, hvor køberne formodentligt vil stille krav om før Forordningen træder i kraft, fx krav om hackersikring.

Desuden fortælles der kort om forslaget til forordningen om AI (Artificial Intelligence) i forbindelse med maskiner, samt dens sammenhæng med forslaget til Maskinforordning.

Målgruppen for webinaret er jer hos maskinfabrikanter og maskinbrugere, der har ansvar for, eller deltager i, jeres virksomheds produktudvikling, jer der har opgaver vedr. CE-mærkning jf. Maskindirektivet og andre interesserede.

Webinaret er gratis, Tilmeld her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Maskinsikkerhed ApS

Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark
Maskinsikkerhed ApS

Send til en kollega

0.078