23948sdkhjf

Sommerkampagne til den spåntagende industri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kyocera Unimerco Tooling A/S

Kyocera Unimerco Tooling A/S har netop lanceret sin nyeste kampagne, der blandt andet indeholder spændende værktøjsnyheder, men også velkendte kvalitetsværktøjer. Kampagnen henvender sig til spåntagende, professionelle virksomheder i metalindustrien.

På nyhedssiden præsenterer Kyocera Unimerco et nyt line-up inden for den populære bor-serie MagicDrill DRA. Nu fås boret, som er designet med udskiftelig borspids, også i dimensioner over Ø26 mm. Det betyder at serien nu spænder fra Ø7,94 mm og helt op til Ø33 mm. Til bor-serien introduceres nu også en special-designet borspids – HQP - der er specielt udviklet til boring i stål.

Kyocera Unimerco lancerer også MFH Boost, som er en højeffektiv all-round High Feed fræser, der nu kan fjerne endnu mere materiale på kortere tid. Fræseren, der både fås som skaft, påskruning og fræsehoved med helt op til 10 skær, kommer med nyudviklede vendeskær med 4 skærekanter. Skærene gør det muligt at fjerne help op til 2,5 mm i spåndybden pr overløb. MFH-serien udmærker sig i en lang række materialer og applikationer.

Kampagnen løfter også sløret for det nye højpræcisions-bor 2ZDK-HP, som findes i to versioner – med og uden køl. Boret er en effektiv løsning hvor der sættes krav til flotte overflader, uanset om bearbejdningen foregår i emner med jævne, skrå eller buede overflader.

Skal fræse-applikationen skal gå stærkt, men stadig give flotte overflader, så skal du kigge nærmere på Kyocera SGS H-Carb 77 med 7 skær, som også er en del af kampagnen. Disse hårdmetal endefræsere fås både med køl, spåndelere, coating-varianter og radius i dimensionerne Ø6 mm – Ø25 mm.

Alle tilbud i denne kampagne gælder til og med 31. august 2021.

Klik her for at se sommerkampagnen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Drejervej 2
7451 Sunds
Danmark
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Send til en kollega

0.062