23948sdkhjf

Endnu et godt år hos A/S Kurt Hansen

| Medlemsnyhed | Indrykket af A/S Kurt Hansen

Regnskabet for 2020 hos den fynske mekanik- og mekatronikvirksomhed er for nylig blevet offentliggjort, og det viser et overskud efter skat på 3,1 millioner kroner, hvilket er på niveau med resultatet for 2019.

Det er ifølge direktør og ejer Jens Kurt Hansen meget tilfredsstillende, især fordi det er lykkedes trods Covid-19’s generelle påvirkning.

A/S Kurt Hansen har fokuseret meget på medicotekniske produkter, der typisk anvendes inden for sundhedssektoren, diverse klinikker med videre, da virksomheden igennem en lang årrække har haft et kvalitetssystem, der er godkendt til netop at betjene kunder med sådanne produkter. 

Virksomheden hjælper populært sagt andre virksomheder med at udvikle og modne produkter, så de er klar til markedet.

I det forgangne år er denne viden også blevet kombineret med robotteknologi, så virksomheden ifølge Jens Kurt Hansen nu og på sigt fremstår som den rette partner for diverse medicotekniske robotløsninger målrettet sundhedssektoren.

Og robot-delen udvikler sig positivt, fortæller direktøren.

- Det går fint, forstået på den måde, at vi har flere kunderelationer inden for robotverdenen, og vores afsæt er, at vi kan tumle nogle robotløsninger, der er målrettet sundhedssektoren fordi vi har det her specielle kvalitetscertifikat, siger Jens Kurt Hansen, og fortsætter:

- Vi har startet nogle nye kunderelationer op og er p.t. i gang med via SDU at komme ind i en helt ny virksomhed i Odense, som beder os om at hjælpe med at færdiggøre en robot, der kan lave en diagnose mod gigt i hænderne. Så den korte version er, at vi ser et pænt potentiale i at kombinere medico- og robotteknologi.

Medlemsnyhed

Indrykket af
A/S Kurt Hansen

Gotlandsvej 5
5700 Svendborg
Danmark
A/S Kurt Hansen

Send til en kollega

0.094