23948sdkhjf

ROBOTECH A/S lagerfører nu MCC DAQ HAT i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Measurement Computing MCC har stor succes med deres serie af Raspberry Phi optimerede kompakte og prisoptimale DAQ HAT enheder, med vidt forskellige input muligheder lige fra TC til DIO, AI og AO. Derfor lagerføres MCC DAQ HAT nu i Danmark.

Grundet de kompakte mål og den yderst fleksible sammenbygningsmetode, hvor enhederne simpelthen klikkes sammen som om det var LEGO klodser i en stak med op til 8 styk, kan du som bruger hurtigt sammensætte din egen specialdesignede DAQ enhed med alle de signalindgange du måtte ønske.

Du kan kombinere TC følere med DIO og AI, samt få AO til eventuel styring eller regulering af processer baseret på dine signalinput og algoritmer i Raspberry Phi computeren som er monteret i toppen af din stak. Det er ikke så mærkeligt at MCC DAQ HAT serien er blevet yderst populær i studiemiljøer samt hos OEM fabrikanter, der værdsætter de kompakte indbygningsmål og den lave pris.

DAQ HAT familien består nu af følgende dataopsamlingsenheder:

MCC118: 8 stk. SE analoge indgange til +/- 10V , max 100 kS/s og 12 bit opløsning
MCC 128: 8 stk. SE analoge indgange til +/- 10V , max 100 kS/s og 16 bit opløsning 
MCC 134: 4 stk. TC indgange med opdatering hvert 1 sekund med 24 bit opløsning
MCC 152: 8 stk. DIO og 2 styk analoge udgange til styring/input i processer med 12 bit opløsning
MCC 172: 2 stk. IEPE og 51,2 KS/s/ch med 24 bit opløsning


ROBOTECH A/S som distribuerer Measurement Computer produkter i Danmark, lagerfører nu alle modeller og står gerne til rådighed med vejledning og evt. test udstyr i forbindelse med de projekter, som universiteter eller virksomheder står med.

Vil du vide mere om Measurement Computing og de DAQ løsninger de tilbyder, så klik her, eller kontakt vor produkt chef Brian Ziegler på mail: bz@robotech.dk, eller telefon 60208040


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.063