23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pladeværksted eller skilteproduktion?

Få over 4 meter muligheder!

Færre samlinger, hurtigere montage og større fleksibilitet. Nu med mere overkommelige investeringsomkostninger og mere støjsvag drift i forhold til langbukkemaskiner. RAPIDO 41 og F 41 er en uovertruffen kombination, når du vil vinde de lange opgaver.

CIDAN RAPIDO 41 er et nyt medlem af den stærke RAPIDO pladesaks familie, der nu strækker sig helt op til 4.1 meter. Denne maskine er ekstremt stabil og præsterer fremragende med klip i høj kvalitet. Send dine klippede emner direkte til CIDAN F41 bukke maskinen, med den flytbare pladevogn = effektivitet og produktivitet!

CIDAN F41 er den stærke og kraftfulde bukkemaskine, der har en fantastisk præcision blandt andet takket være robust design og bukkevange med justerbar bombering. Vil du klippe strimler eller bukkede profiler uden større investeringer? Findes der nu som option, en manuel rullesaks til overvangen på din F41 maskine!

Hans-Ole Holm - din kontaktperson i Danmark. 
Jeg har arbejdet i denne branche i mere end 30 år og har arbejdet hos CIDAN siden 2004. Jeg er en del af et større salgsteam og har solgt CIDAN og Forstner maskiner over hele verden, med base i Danmark. Jeg ser frem til at dele alt hvad jeg ved om svensk og østrigsk innovation, kvalitet og pålidelighed med dig. 

Du kan kontakte mig på +45 21645375 eller hoh@cidanmachinery.com hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på en maskine. 

Jeg håber at høre fra dig snart!

CIDAN Machinery
Skolevænget 16
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42017795

Kontaktperson

Hans Ole Holm
Salgschef Danmark
+45 21645375 hoh@cidanmachinery.com

Send til en kollega

0.047