23948sdkhjf

Vagn Winum på pension

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moldow A/S

Salgsingeniør hos Moldow, Vagn Winum, er gået på pension efter knap 50 års tro tjeneste.

– Vagn har gennem 49 år været en af vores virksomheds trofaste og bærende kræfter, og han har uden tvivl haft stor betydning for virksomhedens udvikling. Kundepleje og opbygning af gode relationer har altid været en af hans spidskompetencer og noget, han har sat en stor ære i, og vi er ham meget taknemmelige for hans store indsats gennem årene, udtaler administrerende direktør hos Moldow A/S i Holsted, K. Preben Hansen.

Vagn har de sidste mange år beskæftiget sig med salg af anlæg og løsninger indenfor luftfiltrering, ventilation og maleanlæg til produktionsvirksomheder overalt i Danmark.

– Jeg vil gerne takke vores mange danske kunder og mine forretningsforbindelser for mange års rigtig godt samarbejde. At skulle på pension bliver en stor omvæltning for mig, men jeg glæder mig til en anden tilværelse med endnu mere golf og tid sammen med mine børnebørn. Jeg er sikker på, at folkene hos Moldow fortsat vil sikre kunderne de nødvendige løsninger og service, udtaler Vagn Winum.

– Vagns fratrædelse vil, til trods for, at den har været aftalt gennem længere tid, give os nogle udfordringer. Vi har dog prioriteret højt at få overleveret hans kontakter og opgaver til nogle kompetente afløsere, så vi kan bygge videre på de gode relationer, som Vagn har skabt, forklarer K. Preben Hansen.

Vagn Winum fratrådte officielt sin stilling den 1. maj 2021, men han har enkelte igangværende projekter, som han følger til dørs.

Det bliver som udgangspunkt Jens Haahr Jensen, der overtager Vagns salgsopgaver, mens den øvrige organisation ligeledes vil overtage nogle af Vagns faste kunder og andre opgaver.

Jens Haahr Jensen
Salgsingeniør
+45 40 20 26 44
jhj@moldow.com
 
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moldow A/S

Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Danmark
Moldow A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.047