23948sdkhjf

Expression ansætter salgschef med stor brancheerfaring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Per Bilsted Rebold er blevet ansat som salgschef hos messe- og udstillingsvirksomheden Expression i Skanderborg

Per Bilsted Rebold har set frem til at arbejde hos Expression og glæder sig til at tale med kunderne.

Expression ApS er førende indenfor udstillingssystemer og hjælper dig med at få din virksomhed og budskab set og hørt. Vi er specialister i messestande, udstillingssystemer, bannere, skilte, storprint, tryksager, grafik og meget mere – herunder en masse sparring og rådgivning.

Erhvervsmæssigt har han i sin aktive og lange erhvervskarriere været ansat i forskellige ledende salgsfunktioner inden for tryk og print. Per bliver en del af det eksisterende salgsteam og vil blandt andet få ansvar for vedligehold, udbygning og udvidelse af salg. 

Per styrker salget med hans store brancheerfaring og netværk og vil proaktivt gå til salgsarbejdet. Han har arbejdet med tryk og storprint siden 1985 og vil derfor også kunne rådgive vores kunder til den bedste og mest optimale printløsning

- Expression er en seriøs, serviceminded, kvalitetsfokuseret og innovativ virksomhed, som jeg har glædet mig utrolig meget til at blive en del af. Jeg kommer til at bidrage til salgsarbejdet og med mit gode humør, siger Per.

Per Bilsted Rebold er 59 år, bor i Kjellerup og har en merkonom i international handel og markedsføring.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.141