23948sdkhjf

Fra design til færdig PCB prototype

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

LPKFs nye allround PCB-kortfræser ProtoMat S104 passer i princip i ethvert udviklingsmiljø og dækker hele spektret af applikationer fra analog til RF.

Fra design til færdig PCB prototype
LPKFs nye allround PCB-kortfræser ProtoMat S104 passer som et bordsystem i ethvert udviklingsmiljø fordi den er let at placere på et stabilt bord. PCB-kortfræser ProtoMat S104 dækker hele spektret af applikationer fra analog til RF.  

Se film

Let at bruge
LPKFs PCB-kortfræser ProtoMat S104 er sensorstyret, materialets og kobbertykkelsen måles automatisk og muliggør præcis beregning af den ønskede fræsedybde. LPKFs PCB-kortfræser ProtoMat S104 er udstyret med 20 værktøjsstillinger og ændres automatisk til tilsvarende værktøjer under produktionsprocessen.
Afhængig af indgrebets dybde genererer de koniske fræser forskellige isoleringskanaler. Den automatiske justering af fræsebredden sikrer også, at fræsekonturen har en konstant og korrekt bredde. Hvis det er nødvendigt, kan den integrerede dispenser derefter helt tilføje loddepasta til loddepuder.

Et "let at bruge" sæt gør det nemt for brugeren og den korte opsætningstid og den operatørfri behandling gør det muligt at opnå korte procestider.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Send til en kollega

0.065