23948sdkhjf

Kom i gang og producer hurtigt og nemt med DATRON neo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

DATRONs maskiner er nem at komme igang med. Det har tiden med pandemi viset, da vi ikke længere kom till at besøge vores kunder på samme måde som før for at udføre installation og træning på stedet.

Nem installation og utbildning via live-stream
Når vi ikke længere kom til att besøge vores kunder på samme måde som før for at udføred installation og træning på stedet har vi i stedet sammen med vores kunder udført både installation og træning via live stream. Efter ca. 1 uge var vores nye kunder i gang med sin DATRON CNC fræsemaskine. Live-stream installation udføres i 1-2 dager og træning på maskine og software i 2 dager, derefter var vores nye kunder i gang med att fremstil de egne detaljer. 

Det er let at komme i gang med CNC fræsemaskine DATRON neo
Dette viser endnu mere, at DATRON neo virkelig er en nem maskine at komme i gang med. CNC fræsemaskine DATRON neo giver virkelig flere virksomheder og brugere let adgang til højhastighedsfræsning uden behov for mange års erfaring og viden som maskinist/ operatør.

Bog en personlig Live-stream demo og vi viser vor enkelt det er med DATRON neo og software Next. Ni får egen tid til spørgsmål og refleksioner, og vi viser og forklarer.  

Enkelt og tydeligt
CNC fræsemaskine DATRON neo har et enkelt og tydeligt softwaredesign med selvforklarende ikoner og realistisk 3D-grafik, som der er et kameraassisteret opsætning udført med "svejse" bevægelser. DATRON neo har en "køreskærm", der konstant viser maskinens aktuelle status. DATRON neo har et design, der gør det nemt at få adgang til og også se hele arbejdsområdet via maskinens hovedlug.

Ikke kun det, DATRON neo passer ind genom en standarddør. 2016 vandt DATRON neo The Reddot Award.

CAM software
DATRON neo är kompatibel med førende CAM-leverandører.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079