23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovation, investering og udvikling hos Dahlitech A/S

Indkøb af to nye Bystronic kantpressere følger efter sidste års investering i en Bystronic laserskærer. Samtidig udvider Dahlitech med en ny hal og endnu flere m2.

Dahlitech fortsætter med at udvide. Sidste år var det en ny Bystronic laserskærer, der rykkede ind i lokalerne på Kertemindevej i Randers. Nu er der investeret i to nye kantpressere og lokalerne er udvidet med en hal mere.
Stigende efterspørgsel og ønsket om at være mere værdiskabende for kunderne, har udgjort den største faktor for de nye investeringer. Maskinerne hjælper til, med at opgaverne løses hurtigere og med større præcision, til stor glæde for kunderne.

Valget af netop Bystronic var nemt, da tilfredsheden med laserskæreren er helt i top. Vi ønsker pålidelige og innovative maskiner af høj kvalitet i vores produktion, da vores force er at levere et godt håndværk til vores kunder hver gang. Vi har stor respekt for den tillid vores kunder viser os, derfor skal udstyret være i orden.
 
Dahlitech´s kernekompetence er metalbearbejdning og kundekartoteket byder på flere forskelligartede industrier. Dette er også medvirkende til, at mange medarbejdere ser Dahlitech som en spændende arbejdsplads gennem forskelligheden i opgaverne.
 
Stigende behov for dygtige medarbejdere.
 
De nye investeringer og udvidelse af m2, giver behov for en øgning af medarbejderkapaciteten, og særligt de nye kantpressere fra Bystronic, savner en dygtig operatør. ”Vi leder med lys og lygte efter den helt rigtige på området, til at opstarte, indkører og betjene de nye maskiner i produktionen”, udtaler Søren Dahl Larsen, Direktør for Dahlitech A/S. Han er dog ikke i tvivl om, at den rette kandidat dukker op, i rette tid til, at maskinerne lander på matriklen i uge 26 og opfordre alle kantpresse operatører med faglig stolthed og lyst til nye udfordringer, at kontakte Dahlitech, for en samtale.

"Vi er stolte af vores medarbejder sammensætning og har flere tilbagevendende medarbejdere" siger Søren Dahl Larsen og tilføjer " Det skal være rart at gå på arbejde og derfor er udvikling af medarbejdere og arbejdsmiljø i høj prioritet hos os".


 

Dahlitech A/S
Kertemindevej 48
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32777597
P nummer: 1015875395

Kontaktperson

SDL
Søren Dahl Larsen
Direktør
+45 87101623 sdl@dahlitech.dk

Send til en kollega

0.047