23948sdkhjf

Ny kampagne skal tiltrække Tech talenter til Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

En ny digital kampagne skal være med til at tiltrække nye Tech talenter til Danmark. Det er Digital Hub Denmark, der står bag kampagnen, som bl.a. er baseret på profilinterviews med nogle af de talenter, der allerede har bosat sig i Danmark. 

Robert Mokrzan havde ikke planlagt at flytte til Danmark. Hans kærlighed til robotteknologi og teknologi banede vejen for ham og landede ham på Fyn. Han nød Danmark så meget, at den 38-årige maskiningeniør nu 12 år senere stadig bor her og arbejder i Gibotech A/S, der leverer højteknologiske opfindsomme løsninger til hospitaler, organisationer og produktion.

Når man arbejder tæt sammen, er det vigtigt virkelig at kende hinanden

"Jeg arbejder i Gibotech A/S  som maskiningeniør. Robotter og teknologiske innovationer har altid været i centrum for min interesse. Det forekommer mig, at kærlighed tech altid har spiret inde i mig fra min barndom interesser gennem mit valg af studier til mit nuværende job. Jeg tror, at hvert eneste lille skridt og enhver beslutning i mit liv på en eller anden måde førte mig til det sted, hvor jeg er i dag, lyder det fra Robert.

"Jeg arbejder i øjeblikket på et sterilcentralprojekt for to tyske hospitaler. Jeg arbejder 37 timer om ugen med en fleksibel tidsplan. Det meste af tiden arbejder jeg på bestemte områder, der er blevet tildelt mig at forberede 3D-modeller og 2D-tegninger. Jeg bruger 3D/2D design software dagligt. I Gibotech har vi også regelmæssige møder, hvor projektets status, tidsplanen for individuelle opgaver og sikkerhedsspørgsmål diskuteres. Jeg er involveret i hele livscyklussen for maskiner og værktøjer, som jeg designer fra idé til produktion, siger han og fortsætter:

"Virksomhedskulturen er meget jordnær og uformel. Der er en kort afstand fra idé til beslutning. Vi har en kultur, hvor folk er fordomsfri både fagligt og personligt, og vi er afhængige af hinanden. Vi er heldige at have en masse forskellige profiler i virksomheden, så vi kan arbejde sammen i teams både i vores afdeling og på tværs af virksomheden."

"For at være ærlig havde jeg ikke planlagt at flytte til Danmark. Det var mere en spontan beslutning. En dag fik jeg et telefonopkald fra en af mine venner, der allerede boede i Danmark. Han spurgte, om jeg kunne være interesseret i at hjælpe ham med et projekt. Jeg var lige blevet færdig, og ideen om at udforske nye steder lød fantastisk! I begyndelsen troede jeg, at mit ophold kun ville blive til et par måneder, måske et år. Jeg nød at være i Danmark så meget, at jeg efter 12 år stadig er her, slutter Robert.

Gå til kampagnen

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.062