23948sdkhjf

Total udvider samarbejdet med førende bilproducent

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

Total og Kia udvider deres globale samarbejdsaftale. Dermed fortsætter Total som den anbefalede smøremiddelpartner til Kia.

Total samarbejder med førende bil- og motorproducenter for at kunne udvikle smøremidler til den nyeste køretøjsteknologi. Disse samarbejdsaftaler er grundlæggende for udviklingen af ​​fremtidens smøremidler. Derfor er Total både glad og stolt over at kunne præsentere en udvidelse af samarbejdet med en vigtig partner - Kia. Udvidelsen af ​​samarbejdet betyder, at Total fortsætter som anbefalet smøremiddelpartner inden for Kia's forhandlernetværk.

Total og Kia har været partnere i mere end 10 år, og det er et partnerskab, der har styrket begge parter på det globale marked. Opskriften bag det vellykkede samarbejde er fælles værdier og visioner.

 "Dette partnerskab, der er baseret på innovation og teknologi, har gjort det muligt for os sammen med Kia at udvikle skræddersyede produkter, der imødekommer kundernes behov," forklarer Jean Parizot, vice-president Automotive, Total Lubrifiants.

Læs mere om nyheden her

Smøremiddel fra Total, specielt udviklet til KIA

TOTAL QUARTZ INEO HKS 0W-30 er en syntetisk motorolie, specielt udviklet til Kia benzin- og DPF-udstyrede dieselmotorer, der kræver 0W-30 eller 5W-30 motorolier. Med sin innovative formel giver denne motorolie Kia-motorer fremragende beskyttelse mod slid, optimal motorrenhed og øgede olieskiftintervaller. Denne motorolie kan bruges under de mest udfordrende forhold (by, vej, motorvej) og er velegnet til alle typer kørsel. TOTAL QUARTZ INEO HKS 0W-30 er officielt godkendt af Kia og bruges til fabrikspåfyldning i nyproducerede Kia-køretøjer.

Vil du vide mere om smøremidler fra Total? Se mere information på Total's hjemmeside

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079