23948sdkhjf

Silo Hawk – en innovativ silo overvågningsløsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vetec A/S

Realtidsovervågning af siloer ved hjælp af bolt-on sensorer. Med Silo Hawk får du også en cloudbaseret løsning, der gør dig i stand til at følge med status og ændringer på en enkelt silo eller mange - uanset, hvor du befinder dig.

Vi er stolte af at kunne introducere Silo Hawk, et realtidsovervågningssystem til det skandinaviske marked. Silo Hawks er let at tilpasse til eksisterende eller nye systemer og med bolt-on metoden er det ikke nødvendigt med omkostningstunge installationskits, specialtilpassede vejeceller eller nedetid i siloen.

De nøjagtige, lydsvage og temperatur kompenserede bolt-on sensorer bliver brugt til at veje forandringer i vægten og sender den data videre. Dataene kan ses lokalt på selvstændige systemer eller globalt i en SSL sikret cloudløsning. Systemet har visuelle og lydalarmer, der kan udløses ved f.eks. overfyldning - alarmerne kan også e-mailes til kendte brugere af systemet.

Om du vejer afgrøder, spild eller væske, så vil du med Silo Hawk få realtids data så du kan spare tid og penge.

”Vi ser et stort potentiale i Silo Hawk systemet for virksomheder her i Skandinavien. Det er en moderne løsning ulig mange andre systemer, der findes i dag og vi er sikre på, at mange af vores kunder vil kunne drage stor fordel af silovejesystemet.” udtaler Vetecs CEO Lars Petersen.

Fordelene ved Silo Hawk systemet er:

  • Nøjagtig og pålidelig silo vejning
  • Omkostningseffektiv i forhold til standard vejeceller
  • Kan udvides fra 1 – 1000+ siloer
  • Let at installere og eftermontere
  • 24/7 cloudbaseret overvågning med tilgængelige data gennem sikkert netværk

For at høre mere om Silo Hawk kan du kontakte Henrik Hansen på telefon +45 6013 9799.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vetec A/S

TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S
Danmark
Vetec A/S

Send til en kollega

0.078