23948sdkhjf

Nu kan du oprette tilbud i en fart med Radquote

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Med Radquote i RADAN kan du automatisk oprette præcise tilbud på dine produkter. Radquote beregner prisen ud fra alle operationer, der er med i dit produkt, så du får den mest nøjagtige pris muligt.

Med Radquote kan du nemt oprette præcise og professionelle tilbud, der kan sendes videre til kunderne.

I dag oplever vi, at tid er en af de afgørende faktorer, når kunderne skal vælge leverandør. Hvis en virksomhed er for lang tid om at lave og sende kunden et præcist tilbud, vil kunden ofte finde en anden. Derfor er det en fordel for de fleste virksomheder, at flere af deres medarbejdere er i stand til at generere præcise og korrekte tilbud til alle deres kunder.

Med Radquote, der er opsat i RADAN, slipper du for at skulle udregne tilbud til kunderne manuelt. Radquote genererer hurtigt nøjagtige kost- og salgspriser ved at beregne cyklustiden og det optimale materialeforbrug. På den måde regner programmet ud, hvad det samlede produkt kommer til at koste. Med Radquote er det ikke kun prisen på metalpladerne, der er med i prisen – det er alle de operationer, der følger med i produktionen af dit produkt, herunder laserskæring, bukning, svejsning, maling, montage, osv. 

For en potentiel kunde er det desuden vigtigt, at dit tilbud fremstår på en ordentlig og professional måde, når du sender det til dem. I Radquote kan du få dit tilbud til at fremstå meget professionelt med templates samt indsætning af billeder af de parts, der skal bruges til produktet.

Radquote er desuden meget nemt at bruge for enhver, der har den mindste erfaring med RADAN, da tilbudspriserne automatisk genereres i RADAN.

Radquote er altså et fordelagtigt program til dig, der gerne vil kunne tilbyde kunderne hurtig svartid på deres tilbud-forespørgsler.

Du kan læse mere om RADAN og Radquote her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.062