23948sdkhjf

2024 Strategi: DanRobotics får ny leder for håndtering

| Medlemsnyhed | Indrykket af DanRobotics A/S

Michael Friis er ansat som ny Engineering Manager hos DanRobotics, hvor han bl.a. skal føre håndteringsteamet mod 2024 strategi.

DanRobotics kunne den 1/12 2020 byde velkommen til deres nye team- og projektleder Michael Friis.

Ansættelse sker som et led i DanRobotics 2024 strategi, der bl.a. skal skabe større vækst på virksomhedens håndteringsløsninger.

I sin rolle som Engineering Manager overtager Michael det samlede ansvar for virksomhedens håndteringsprojekter, samt står for den daglige ledelse af håndteringsteamet.  Det bliver Michaels opgave at løfte teamet til nye standarder og nå i mål med DanRobotics strategiske forretningsmål.

DanRobotics har leveret mere end 500 robotanlæg til industrien indenfor flere brancher. Virksomheden er særligt kendt for deres svejseløsninger, men har ligeledes stor erfaring med håndteringsanlæg både enkeltstyk og serieproduktion til f.eks. palletering, skæring, samling af delkomponenter og maskinbetjening. Det strategisk arbejde skal med fokus på bl.a. nye brancher, et stærkere håndteringsteam og kundetilpassede løsninger, sikre innovative og fremtidssikrede håndteringsløsninger.

”Med Michael på holdet er vi et vigtigt skridt videre i forhold til at have det rigtige fundament og det team, der skal sikre at DanRobotics lykkes med de forretnings- og udviklingsmål, som er sat for håndtering.” – Kim Koertsen, Direktør

Michael bringer en del erfaring med sig ind i jobbet. Som teknisk ansvarlig i større virksomheder og fabrikker er han vant til at arbejde med teamudvikling, kundeprojekter, lean og forretningsudvikling. Dertil kommer et bredt kendskab til mange brancher.

”Jeg glæder mig til at arbejde med kundetilpassede projekter, hvor vi har fokus på at udvikle den rigtige løsning til opgaven. Det er vigtigt for mig, at det vi udvikler, skaber værdi for kunden” – udtaler Michael Friis. ”Derfor er samarbejdet med kunden også utrolig vigtig og jeg ser det mere som et partnerskab end et kunde-/leverandørforhold.”- fortsætter Michael Friis

I december underskrev DanRobotics den største kontrakt nogensinde netop inden for håndtering. Så strategi 2024 må siges at være skudt godt i gang.

Medlemsnyhed

Indrykket af
DanRobotics A/S

Barmstedt Allé 7
5500 Middelfart
Danmark
DanRobotics A/S

Send til en kollega

0.064