23948sdkhjf

Sådan undgår du forsinkelser, næste gang Suez-kanalen lukker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Produktions Univers

Mange danske produktionsvirksomheder er afhængige af leverancer fra Asien og andre verdensdele. En del af produktionen kan tages hjem til Danmark med moderne teknologi – blandt andet 3D-print 

For nogle virker 3D-print nok stadig som et modefænomen, der ikke har en plads i en seriøs produktionsvirksomhed. Men teknologien har mange fordele for produktion på dansk grund. Det har Teknologisk Institut opbygget solid erfaring med siden anskaffelsen af instituttets første 3D-printer i 1989. 
 
Nedslidte værktøjer og forsinkede leverancer kan standse produktionen. Du kan selvfølgelig planlægge dig ud af problemerne ved at have ekstra produktionsværktøjer og emner på lager. Men får du det gjort? Og kan det betale sig? 
 
Med 3D-print er det muligt at producere erstatninger for de dele, du mangler nu og her. Afstanden fra behov og idé til løsning og serieproduktion er væsentligt kortere end med anden teknologi. Du kan lave emner med mere komplekse strukturer, som både er lettere og stærkere. 
 
Din virksomhed vil altså ikke længere være nær så sårbar for ændringer i logistikken på globalt plan, hvis du implementerer 3D-print i din produktion. Der er også flere muligheder for at få danske leverandører til at sikre din forsyningskæde, hvis du ikke selv vil investere i maskineriet. 
 
Tag fat i os, hvis du vil vide mere om mulighederne – eller læs mere i blogindlægget om 3D-print i produktion

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Produktions Univers

Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark
Dansk Produktions Univers

Send til en kollega

0.078