23948sdkhjf

Elefantriste anvendt som gelænderudfyldning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elefantriste A/S

Elefantriste som udfyldningselement i gelændere giver mange unikke og forskelligartede udtryk, som kan bryde med, de nogle gange monotone udtryk, gelænderløsninger tilfører bygninger.

Elefantriste A/S har i årtier været kendt for at producere pressvejste gitteriste af meget høj kvalitet til brug på gangarealer, platforme, arbejdsplatforme i industrien etc. Men Elefantristene kan og bliver anvendt til mange andre formål, hvor funktion og arkitektur skal gå hånd i hånd.

Gelændere har ofte et stort aftryk på, hvordan bygninger, gangarealer og adgangsveje ser ud. Ved at anvende Elefantriste som udfyldningselement i gelændere, kan der opnås mange unikke og forskelligartede udtryk, som kan bryde med, de nogle gange monotone udtryk, gelænderløsninger tilfører bygninger på eksempelvis svalegange, altaner og trapper.

 Ved at anvende Elefantriste som gelænderudfyldning, opnås mange ting på én gang:

  • En smuk og enkel udfyldning, som sikrer lysindfald og udsigt gennem gelænderet
  • En stærk, robust og vedligeholdelsesfri løsning

 De mange forskellige kombinationsmuligheder i både udformning og materialer, giver arkitekt og bygherrer mulighed for at give gelænderudfyldninger helt individuelle og unikke udtryk, som ikke kan udføres med andre typer udfyldninger.

Som, indledningsvis fortalt, så er det altså ikke kun på gangarealer Elefantristens funktion og udseende er unik – men også mange andre steder på bygninger.

Info:

Besøg os på www.elefantriste.dk

Kontakt+45 9742 6133

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elefantriste A/S

Norgesvej 5
7480 Vildbjerg
Danmark
Elefantriste A/S

Send til en kollega

0.125