23948sdkhjf

Fremtidens pejs uden levende ild

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

De populære el-pejse har efterhånden fundet hen til de danske hjem og uden brandfare. Men hvordan kan det lade sig gøre, og hvorfor kalder man den fremtidens pejs?

Flammer af fordampet vand

En el-pejs er en elektrisk pejs, der udgør et dragende spil af et flammebillede, mens varmen spreder sig. Der er altså ikke tale om en traditionel pejs, der både kræver brænde og levende ild, men derimod en fuldautomatisk el-pejs, hvis el-pærer kaster et flot lys hen på det vand, der fordamper op af pejsen og skaber et realistisk og dragende flammespil gennem avanceret teknologi uden nogle farer forbundet dertil. 

Samvær og sundhed i fokus

Populariteten kommer blandt andet af det hyggelige samvær en sådan fuldautomatisk el-pejs giver anledning til, hvor man ikke behøver at gå på kompromis med sundheden. Omkring den fuldautomatiske el-pejs kan hele familien samles uden bekymring for skadelige partikler, da de ikke bliver frigivet ved en fuldautomatisk el-pejs. I stedet kan man blot nyde den hyggelige atmosfære, dekoration og mindre opvarmningskilde. 

En tryg oplevelse

Med en fuldautomatisk el-pejs kan du trygt lade børnene og kæledyrene lege i stuen eller i et hvilket som helst andet rum, el-pejsen måtte hænge eller stå i, uden at risikere at flammerne får fat i noget. En fuldautomatisk el-pejs er derfor et af de sikreste, hvis ikke dét sikreste, alternativ til den traditionelle pejs. Du har derfor frihed til at forlade rummet, mens el-pejsen er tændt, og det gør el-pejsen langt mere brugbar end den traditionelle. 

Slip for alt det praktiske

Den fuldautomatiske el-pejs kræver ikke mere end en regelmæssig opfyldning af vand i pejsens indvendige tank samt en strømkilde, du kan sætte stikkontakten i. Flammerne vil hurtigt komme til syne, og varmen sprede sig fra den indbyggede varmeblæser, du selv kan justere på i en fuldautomatisk el-pejs. I modsætning til den traditionelle pejs, slipper du altså for det hårde kløvearbejde, og skal altså ikke vente på, at ilden først får fat, før du kan nyde flammespillet, der danser i kaminen, og før varmen spreder sig. 

Samtidig slipper du for installationsgebyr, rengøring og serviceeftersyn, og det bliver pludselig meget tydeligt, hvorfor en fuldautomatisk el-pejs er blevet så populær. Der findes efterhånden et flammehav af størrelser og designs, hvorfor den fuldautomatiske el-pejs passer ind i langt de fleste hjem - og har fundet sin vej dertil. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063