23948sdkhjf

Har du en del beholdere, men ganske lidt plads?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Så kan du stadig få en løsning, der passer til dine mængder - og din plads

Måske du har et par store beholdere som tromler og IBC’er, som du ikke kan få mast ind i dit skab. Eller måske dit skab bugner af små dunke - og nægter at lade dig tilføje flere til samlingen? Her kan en container alligevel godt blive for stor og dyr. Men det er der en løsning på.

 

Hvad gør du så?

Du behøver ikke at vinke farvel til dine tromler og IBC’er, selvom du ikke kan huse en container. Forestil dig i stedet at have en mellemting mellem en container og et skab, som samtidig sørger for den ønskede beskyttelse ved opbevaring af farlige medier - alt sammen i overensstemmelse med loven. Det er lige dét, et depot til farlige medier er. Og så passer den lige til dit ledige spot, for den kommer i mange former og størrelser - både til ude og inde. Find den rette til dit behov her.

 

Vil du tappe lige dér, hvor du arbejder?

Mange af depoterne har fået ben at stå på – eller nemmere gaffellommer. For så kan du stikke gaflen i depotet og flytte det lige derhen, hvor du skal bruge det. Smæk lågerne op og sæt en hane på dine beholdere. Så er du klar til at tappe.

 

Kræver dine medier ventilation, eller mister de deres egenskaber ved frost?

Så kan du opgradere depotet med tilbehør som teknisk ventilation og opvarmning, der får opbevaringen til at sidde lige i skabet. Kontakt vores eksperter på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk og så hjælper vi dig gerne med finde den rette beskyttelse til din plads.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Depot til IBCer og tromlerDepot til tromlerDepot til dunkeDepot til dunke

Send til en kollega

0.063